Nie byłam na becie bo po ostatniej nieudanej ciąży stwierdziłam że doczekam dłużej żeby siebwysztsko rozwinęła tu dzisiaj takie coś
a czy jak mam w domu duphaston to może go zażywać? Czy poczekać i w pon skontaktować to z ginem
reklama
Fado123
Fanka BB :)
zrób tą bete , duphaston nie zaszkodzi ,ale lepiej wiedzieć ,czy to ciążaNie byłam na becie bo po ostatniej nieudanej ciąży stwierdziłam że doczekam dłużej żeby siebwysztsko rozwinęła tu dzisiaj takie cośa czy jak mam w domu duphaston to może go zażywać? Czy poczekać i w pon skontaktować to z ginem
KiedyPytam
O to przed Tobą ważne dniKiedyPytam najlepiej się nie nastawiac, masz rację, ale i tak zaciskam
Ja 7dc.
Nnat, dziękuję Ci za słowa otuchy ale już czasem mi się płakać chce
A właśnie, możliwe jest, żeby na początku ciazy był za mały progesteron by utrzymać ciąże, podczas gdy na badaniu w 22dc wyszedł poziom prawidłowy?
Hej, myśle ze Wy jesteście o wiele lepsze w liczeniu beta hcg ode mnie. W tamtym tygodniu w sobotę beta wyszła 425 a dzisiaj czyli po 7 dniach 2818. Wcześniej rosła dużo szybciej a teraz zwolniła.... nastawiałam się na betę ok 5000 a jak zobaczyłam 2818 na wyniku to az łzy do oczy napłynęły.. wizyta u gin we wtorek dopiero..
Potwierdzam. Robiliśmy to prawie codziennie bo tak mieliśmy ochotę i fasolka obecnaJa z kolei czytałam, że to niepotwierdzona bujda z tym „odpoczywaniem” plemników i starający się powinni się kochać zawsze, kiedy mają na to ochotę bo nie ma to wpływu na jakość nasienia. Nawet codziennie. Ja bym sobie pluła w brodę, że nie robiłam tego codziennie, jakby się potem okazało, że się nie udało. A tak to wiesz, że zrobiłaś wszystko co w twojej mocy żeby w pełni wykorzystać ten czas.![]()
blue_ivy
My tak robiliśmy codziennie w ostatnim cyklu i zaszłam ale szybko niestety poroniłam. Teraz było kolejne płodne okienko i każdego dnia się kochaliśmy, dzień po owu też. I dzisiaj zobaczyłam absolutny cień cienia na teście a jestem w 9dpo. Nic, tylko się bzykać dziewczętaPotwierdzam. Robiliśmy to prawie codziennie bo tak mieliśmy ochotę i fasolka obecna![]()
W takim razie trzymam kciuki aby ten cień to był ten ktoś o kim marzyszMy tak robiliśmy codziennie w ostatnim cyklu i zaszłam ale szybko niestety poroniłam. Teraz było kolejne płodne okienko i każdego dnia się kochaliśmy, dzień po owu też. I dzisiaj zobaczyłam absolutny cień cienia na teście a jestem w 9dpo. Nic, tylko się bzykać dziewczęta![]()
Enej bardzo mi przykro.........ściskam....
madziolina_p
ale to zly wzrost? wpisz sobie w aplikacje do obliczenia bety. Pow8nna rosnac o min 66% co 48hHej, myśle ze Wy jesteście o wiele lepsze w liczeniu beta hcg ode mnie. W tamtym tygodniu w sobotę beta wyszła 425 a dzisiaj czyli po 7 dniach 2818. Wcześniej rosła dużo szybciej a teraz zwolniła.... nastawiałam się na betę ok 5000 a jak zobaczyłam 2818 na wyniku to az łzy do oczy napłynęły.. wizyta u gin we wtorek dopiero..
Aneczka85_01
Hej, myśle ze Wy jesteście o wiele lepsze w liczeniu beta hcg ode mnie. W tamtym tygodniu w sobotę beta wyszła 425 a dzisiaj czyli po 7 dniach 2818. Wcześniej rosła dużo szybciej a teraz zwolniła.... nastawiałam się na betę ok 5000 a jak zobaczyłam 2818 na wyniku to az łzy do oczy napłynęły.. wizyta u gin we wtorek dopiero..
Kochana niema co robić bety co 7 dni. Wiarygodny wynik to po 48h. Tylko nie potrzebny stres sobie robisz .
reklama
KiedyPytam
Dziewczyny ja robiłam dziś pierwszym moczem test owu i był dodatni, wklejalam fotkę a potem zrobiłam w południe i już ujemny, tzn mocno jaśniejszy od kontrolnej. Czy teraz jeszcze zrobić czy ten skok już był? I jeszcze raz zapytam, czy od tego pozytywnego testu liczy się te 24 h na owu czy że dopiero za 24 h będzie...