reklama
Początek, jakiś 4.Kochana, a który to tydzień?
AsiaIN
Fanka BB :)
Na wczesnym etapie, więc raczej za chwilę dostaniesz krwawienia... Ja byłam 6/7 i przyszło krwawienie... Boże... jak ciężko o tym pisać w ten sposób... Dla mnie to już było Nasze Dzieciątko Bądź silna Kochana. Żadnego zabiegu nie będziesz potrzebowała...Początek, jakiś 4.
KiedyPytam
Kochana bardzo mi przykro cały czas miałam nadzieję i wierzyłam że jest wszystko dobrze.... Tule mocnoDziękuję dziewczyny. Wasze wsparcie dużo dla mnie znaczy..
Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..
Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..
Spokojnie nie stresuj się tak bywa. Wiem co czujesz ja poronilam w 6 tyg.. Dzień wcześniej widziałam serduszko na usg.. Dla mnie to była straszna trauma i też zadawałam milion pytań.. Ale widać tak miało być, widać płód nie był zdrowy.. Lepiej tak niż miałoby cierpiec chore przez całe życie.. Głowa do góry.. Jeszcze Ci się uda
Spazientito
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia Czułam się gorzej niż przed maturą
Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Załączniki
No i pięknie, nie ma żadnych wątpliwości! Super wynik <3 teraz już oficjalnie gratulacje! spokojnych 9miesiecy KochanaDziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia Czułam się gorzej niż przed maturą
reklama
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia [emoji14] Czułam się gorzej niż przed maturą
Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus QUOTE]Gratuluję