reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Początek, jakiś 4.
Na wczesnym etapie, więc raczej za chwilę dostaniesz krwawienia... Ja byłam 6/7 i przyszło krwawienie... Boże... jak ciężko o tym pisać w ten sposób... :( Dla mnie to już było Nasze Dzieciątko :( Bądź silna Kochana. Żadnego zabiegu nie będziesz potrzebowała...

Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..

Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..

Spokojnie nie stresuj się tak bywa. Wiem co czujesz ja poronilam w 6 tyg.. Dzień wcześniej widziałam serduszko na usg.. Dla mnie to była straszna trauma i też zadawałam milion pytań.. Ale widać tak miało być, widać płód nie był zdrowy.. Lepiej tak niż miałoby cierpiec chore przez całe życie.. Głowa do góry.. Jeszcze Ci się uda :)

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).

Załączniki

• 20190907_035726.jpg
    20190907_035726.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 113
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
No i pięknie, nie ma żadnych wątpliwości! Super wynik <3 teraz już oficjalnie gratulacje! :) spokojnych 9miesiecy Kochana

reklama
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia [emoji14] ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus QUOTE]Gratuluję:)

Do góry