reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Początek, jakiś 4.
Na wczesnym etapie, więc raczej za chwilę dostaniesz krwawienia... Ja byłam 6/7 i przyszło krwawienie... Boże... jak ciężko o tym pisać w ten sposób... :( Dla mnie to już było Nasze Dzieciątko :( Bądź silna Kochana. Żadnego zabiegu nie będziesz potrzebowała...

Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..

Nie mogę spać. Zastanawiam się ciągle czemu.. jeśli beta tak dobrze przyrastala, czemu spadła tak nagle z dnia na dzień? Czy to mogło być po tym "brutalnym" badaniu ginekolog która stwierdziła ciążę pozamaciczną? A może to stres? A czy jeszcze będę mogła mieć dzieci. A czy to nie poronienia nawykowe. Bo przecież czasem tak wyglądały moje miesiączki, opóźnione z dziwnym plamieniem.. ciągle kombinuje w swojej głowie..

Spokojnie nie stresuj się tak bywa. Wiem co czujesz ja poronilam w 6 tyg.. Dzień wcześniej widziałam serduszko na usg.. Dla mnie to była straszna trauma i też zadawałam milion pytań.. Ale widać tak miało być, widać płód nie był zdrowy.. Lepiej tak niż miałoby cierpiec chore przez całe życie.. Głowa do góry.. Jeszcze Ci się uda :)

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).

Załączniki

• 20190907_035726.jpg
    20190907_035726.jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 115
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
No i pięknie, nie ma żadnych wątpliwości! Super wynik <3 teraz już oficjalnie gratulacje! :) spokojnych 9miesiecy Kochana

reklama
Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia [emoji14] ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus QUOTE]Gratuluję:)

Do góry