reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Gratulacje! Dużo zdrowia:)

reklama
@Spazientito Ile po terminie @ zrobiłaś?
Ja juz staram sie nie myśleć za dużo ale dalej nie mam @, kalendarzyk mowi że powinna być jutro. Pani gin po usg stwierdziła ze powinna byc wczoraj lub dziś. Może wytrzymam do poniedziałku i zrobię bete. Ale testy same negatywne :(

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Gratulacje :) ale to była oczywista sprawa przecież :) :) :)

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia [emoji14] ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus QUOTE]nooo gratuluje! widzisz wszystkie Ci tu mowilysmy! jupi

Hej w sobotę. Dziewczyny ja z zasady tych testów nie robię ale lekarka wczoraj na wizycie kazała mi robić skoro pęcherzyk rośnie. Wiem że się nie robi rano ale zrobiłam wczoraj wieczorem i teraz i jeszcze mam zamiar w południe i zobaczymy. Narazie wklejam zdjęcie. Na górze ten z wieczora na dole ten z rana. Nigdy jeszcze nie miałam takiego pozytywu :) co to oznacza... Że od teraz liczy się 24 h kiedy moze wystąpic owulacja czy ona będzie dopiero za 24...

Załączniki

• IMG_20190907_085209.jpg
    IMG_20190907_085209.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 87
Witam
Trochę mnie nie było ale podczytuje was cały czas.
U mnie 15dc byłam wczoraj u gin siedziałam u niej 40min i tak naprawdę niczego się nie dowiedziałam czy wszystko wyszło czy będzie owu bo stara i nie umiała zrobić usg masakra jakaś. Będę musiała iść jeszcze do innego gin żeby zrobił usg
Oczywiście nakrzyczala na mnie dlaczego nie poszłam na ip tylko czekałam na wizytę u niej obłęd
Enej wiem co czujesz ja też dopiero co to przeszłam odstaw tabletki szybciej pójdzie ja też brałam luteine po odstawieniu po 2 dniach poszło. Tule mocno.
A i jeszcze na okrągło boli mnie kręgosłup i biodra leżeć nie idzie najlepiej mi jest jak chodzę ale ile można ehh .

Gratuluję wszystkim którym się udało. :-) :)

Cudoooo, tyj na zdrowie :*

reklama
Hej w sobotę. Dziewczyny ja z zasady tych testów nie robię ale lekarka wczoraj na wizycie kazała mi robić skoro pęcherzyk rośnie. Wiem że się nie robi rano ale zrobiłam wczoraj wieczorem i teraz i jeszcze mam zamiar w południe i zobaczymy. Narazie wklejam zdjęcie. Na górze ten z wieczora na dole ten z rana. Nigdy jeszcze nie miałam takiego pozytywu :) co to oznacza... Że od teraz liczy się 24 h kiedy moze wystąpic owulacja czy ona będzie dopiero za 24...
Też jestem ciekawa jak to wygląda. Na wszelki wypadek przytulaj się codziennie po 2x :p

Do góry