reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Gratulacje! Dużo zdrowia:)

reklama
@Spazientito Ile po terminie @ zrobiłaś?
Ja juz staram sie nie myśleć za dużo ale dalej nie mam @, kalendarzyk mowi że powinna być jutro. Pani gin po usg stwierdziła ze powinna byc wczoraj lub dziś. Może wytrzymam do poniedziałku i zrobię bete. Ale testy same negatywne :(

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia :p ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus <3).
Gratulacje :) ale to była oczywista sprawa przecież :) :) :)

Dziewczyny kochane, wynik generalnie dużego pola do interpretacji nie zostawia [emoji14] ;):) Czułam się gorzej niż przed maturą ;)

Dziękuję bardzo za wsparcie Kochane moje :* Idę spać, a jutro pewnie pojawię się późnym popołudniem albo wieczorem, bo musimy świętować z aż dwóch powodów teraz (rocznica ślubu plus QUOTE]nooo gratuluje! widzisz wszystkie Ci tu mowilysmy! jupi

Hej w sobotę. Dziewczyny ja z zasady tych testów nie robię ale lekarka wczoraj na wizycie kazała mi robić skoro pęcherzyk rośnie. Wiem że się nie robi rano ale zrobiłam wczoraj wieczorem i teraz i jeszcze mam zamiar w południe i zobaczymy. Narazie wklejam zdjęcie. Na górze ten z wieczora na dole ten z rana. Nigdy jeszcze nie miałam takiego pozytywu :) co to oznacza... Że od teraz liczy się 24 h kiedy moze wystąpic owulacja czy ona będzie dopiero za 24...

Załączniki

• IMG_20190907_085209.jpg
    IMG_20190907_085209.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 82
Witam
Trochę mnie nie było ale podczytuje was cały czas.
U mnie 15dc byłam wczoraj u gin siedziałam u niej 40min i tak naprawdę niczego się nie dowiedziałam czy wszystko wyszło czy będzie owu bo stara i nie umiała zrobić usg masakra jakaś. Będę musiała iść jeszcze do innego gin żeby zrobił usg
Oczywiście nakrzyczala na mnie dlaczego nie poszłam na ip tylko czekałam na wizytę u niej obłęd
Enej wiem co czujesz ja też dopiero co to przeszłam odstaw tabletki szybciej pójdzie ja też brałam luteine po odstawieniu po 2 dniach poszło. Tule mocno.
A i jeszcze na okrągło boli mnie kręgosłup i biodra leżeć nie idzie najlepiej mi jest jak chodzę ale ile można ehh .

Gratuluję wszystkim którym się udało. :-) :)

Cudoooo, tyj na zdrowie :*

reklama
Hej w sobotę. Dziewczyny ja z zasady tych testów nie robię ale lekarka wczoraj na wizycie kazała mi robić skoro pęcherzyk rośnie. Wiem że się nie robi rano ale zrobiłam wczoraj wieczorem i teraz i jeszcze mam zamiar w południe i zobaczymy. Narazie wklejam zdjęcie. Na górze ten z wieczora na dole ten z rana. Nigdy jeszcze nie miałam takiego pozytywu :) co to oznacza... Że od teraz liczy się 24 h kiedy moze wystąpic owulacja czy ona będzie dopiero za 24...
Też jestem ciekawa jak to wygląda. Na wszelki wypadek przytulaj się codziennie po 2x :p

Do góry