nnat.
Fanka BB :)
O to faktycznie już tak na maxa.... A jakbyś poinformowała o ciąży to nie spojrza na Ciebie jakoś łaskawym okiem???Ja brałam, spokojnie. Odstawiłam i po kilku dniach samo poszło. Mniej więcej na takim etapie jak u Ciebie. Trzymaj się, strasznie mi przykro
Dzięki @nnat. za słowa wsparcia:* Ja mam bardzo formalny dress code, poziom garsonek i garniturów, więc będzie problematycznie.
Kochana, mi profesor powiedział że nie ma czegoś jak podtrzymanie ciąży na tak wczesnym etapie. Można brać leki lub suplementy na wspomaganie rozwoju ciąży, ale nie istnieje tak wcześnie coś takiego jak podtrzymanie ciąży. Poniekąd to działa ta cholerna selekcja naturalna..... I to jest niestety niezależne od nas...Enej ogromnie mi przykro. Wiem co czujesz kochana. Aż sama się popłakałam z tego wszystkiego Na tak wczesnym etapie chyba nie powinno być problemu z oczyszczeniem.
Dziewczyny a czy da się temu zapobiec? Pytam tak na przyszłość bo nie chciałabym drugi raz też przez to przechodzić. Może coś powinno się brać już od samego początku na podtrzymanie ciąży? Chociaż jedna z Was tu pisała, że na początkowym etapie nie ma czegoś takiego jak podtrzymanie ciąży
No u nas też przez jakieś 2 cykle był maraton i raz prawie się udało ale to było już męczące i dla mnie i dla męża, który ogólnie zawsze ma ochotę.