Trzymam kciuki mam dobre przeczuciaNa razie się trzymam w moim postanowieniu, zobaczymy jak będzie dalej
reklama
Kasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadziejęHej kobitki
U mnie już po wszystkim
10 trzeba będzie wrócić do pracy ehh nie wiem jak to będzie
Zastanawiam się jak mam traktować to co się stało i jak liczyć i czy będzie owu czy dopiero po następnej @
Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreskaJa robię różne i Niemam specjalnie wybranych . Nawet szczerze nie zwracam uwagi czy jest od 10 czy 25. Jeszcze nigdy nie miałam tak ze był pozytyw a ciąży nie było i na odwrót . Ja robię testy owulacyjne zeby nie przegapić . W środę mam dopiero monitoring
W moim przypadku test owu wyszedł pozytywny, choć robiłam go z czystej ciekawości, bo miałam już pozytywny ciążowyJakis czas temu dziewczyny pisały o testach owu , które robiąc je po owu miały by w jakis sposób zwiastować ciążę. Nie mogę znaleźć tego wątku. Czy, któraś wie o co z tym chodzi i czy tp ma wg sens?
KiedyPytam
Fanka BB :)
O rety...Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska Zobacz załącznik 1017130
Takie kreski jak na górze mi się dzisiaj śniły...
Takich Ci życzę i każdej starającej się sama nie mogę się odczekać, kiedy wrócę w pełni do starań i tego oczekiwania na testowanieO rety...
Takie kreski jak na górze mi się dzisiaj śniły...
KiedyPytam
Oj.... To oczekiwanie wcale nie jest fajne idzie oszalećTakich Ci życzę i każdej starającej się sama nie mogę się odczekać, kiedy wrócę w pełni do starań i tego oczekiwania na testowanie
Ja mam wizytę na 6 zobaczymy co mi powie to jeśli mam to traktować jako @ to u mnie 9dc i powiem Ci że mokro okrutnie ale nie wiem co toKasiu wiem co przeżywasz. Ja mam dzisiaj 24 dc po poronieniu i sluzu plodnego raczej nie było widać lekarz mówił że hormon ciążowy może przesunąć owulacje. Podejrzewam że dopiero w kolejnym cyklu się unormuje, mam taką nadzieję
Aneczka85_01
Ja zwracałam uwagę na czułość i stwierdziłam, że kolejnym razem chyba nie będę. Dwa różne testy, robione z tego samego moczu, górny to czułość 25,a dolny 10... Zgłupiałam wtedy, choć najważniejsze dla mnie było że w końcu była ta druga kreska Zobacz załącznik 1017130
To aż dziwne ze dolny 10 i nie pokazuje wyraźnych kresek bo beta jest niska to 10 szybciej pokaże niż 25
reklama
Wiem wiem... Miałam tak samo przez dobre kilka miesięcy zanim się udało. I obiecywanie sobie, że następnym razem test dopiero przy spóźniającej się @, a ostatecznie testowanie jeszcze przed jej terminem. Straszne to jest, ale z drugiej strony chciałabym już do tego wrócićOj.... To oczekiwanie wcale nie jest fajne idzie oszaleć