reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny jest możliwość przeskoczyć jakoś strony na forum czy trzeba strona po stronie? :D chce się cofnąć z miesiąc rozmów a ma komórce to po kilka postów strona po stronie idzie. Na kompie będzie lepiej? Powiem Wam że szykuje się do lekarza na czwartek i chce popytać o wiele rzeczy które się dowiedziałam dzięki Wam o na wizycie chyba nigdy bym się nie dowiedziała. Gdybym tu trafiła z rok temu może już bym była w ciąży. ..... Taka oto mamy zajebista służbę zdrowia. P.S. a zdarzyło się żeby tu kiedyś jakiś ginekolog zaglądał? Jakieś rozmowy czy coś? Wiecie że napisałam pytanie o LH na znanylekarz i odpisał mi jeden jedyny z tekstem "po co robiłam te badania" ... ? Przeszukałem wczoraj i dziś cały internet i nie widziałam żeby ktoś miał poniżej 1,00.

reklama
Takie czarne mysli sa najgorsze... Nie odchodza z glowy nawet na moment... I jak tu byc wyluzowana i nie myslec o tym? Nie wiem jak przed tym uciec, ale to co sie dzieje w glowie jest straszne. Dokladnie tak jak mowisz, miliony zlych mysli na sekunde...
Ja wbilam sobie najwiekszego klina tym, ze odkladalismy decyzje o dzidzi bo chcielismy najpierw kupic mieszkanie/dom. A teraz gdy juz mamy stabilna sytuacje to mamy za swoje... :(
Kara za materializm? Kara za odkladanie tego w czasie mimo ze chcielismy ale pobieglismy za pieniadzem?
Nie wiem... Ale wiem na pewno, ze jesli sie w koncu uda, to nie mam juz innych oczekiwan od zycia... naprawde.

Dlatego my od razu przeszliśmy do starań, już olalismy przeprowadzkę, wykończenie mieszkania, finanse. Słyszę że młoda jeszcze jestem, mam czas, bo 27 lat... Ale na co mam czekać??
Praca jest, kochamy się z mężem, mieszkanie już prawie jest....

Dziewczyny.... Wesprzyjcie :( :( :( właśnie się dowiedziałam że moja kuzynka 23 lata zaszła w ciążę. Nawet nie wiedziałam że się starała... To taka najbliższa kuzynka. Jestem w sumie w starszej grupie kuzynostwa sporo kuzynostwa to dzieciaki, i tak mnie to tąpneło że się zapłacze zaraz.

Tule Cię mocno, nie znajdę słów żadnych, jak to przetrwać. Sama wiem jak trudno czasami przyjąć takie wiadomości..

Dziewczyny jest możliwość przeskoczyć jakoś strony na forum czy trzeba strona po stronie? :D chce się cofnąć z miesiąc rozmów a ma komórce to po kilka postów strona po stronie idzie. Na kompie będzie lepiej? Powiem Wam że szykuje się do lekarza na czwartek i chce popytać o wiele rzeczy które się dowiedziałam dzięki Wam o na wizycie chyba nigdy bym się nie dowiedziała. Gdybym tu trafiła z rok temu może już bym była w ciąży. ..... Taka oto mamy zajebista służbę zdrowia. P.S. a zdarzyło się żeby tu kiedyś jakiś ginekolog zaglądał? Jakieś rozmowy czy coś? Wiecie że napisałam pytanie o LH na znanylekarz i odpisał mi jeden jedyny z tekstem "po co robiłam te badania" ... ? Przeszukałem wczoraj i dziś cały internet i nie widziałam żeby ktoś miał poniżej 1,00.

Jak przycisniesz sobie długo liczbę postów to pojawi ci się lista i możesz przejść sobie wstecz
Screenshot_20190824_235937_com.vbulletin.build_101.jpeg

Dlatego my od razu przeszliśmy do starań, już olalismy przeprowadzkę, wykończenie mieszkania, finanse. Słyszę że młoda jeszcze jestem, mam czas, bo 27 lat... Ale na co mam czekać??
Praca jest, kochamy się z mężem, mieszkanie już prawie jest....

Zobacz załącznik 1014060

To bylo x czasu temu... Niestety zycie pisze rozne scenariusze. My jeszcze przed slubem chcielismy dziecka. Niestety nie mielismy nic, mieszkalismy osobno. Nie bylby to odpowiedzialny czas. Potem, juz po slubie, moj M stracil prace, ja sama zarabialam grosze. Wyjazd za granice... Wiec tez nie czas, bo trzeba sie bylo zaklimatyzowac...
Potem zdecydowalismy, ze jednak nie wracamy poki co i zaczelismy organizowac przestrzen tu na miejscu...
Latwo sie mowi, patrzac wstecz... Teraz uwazam, ze zawsze byl dobry czas. Ale kto wie czy organizm byl wtedy w lepszej kondycji niz teraz? Staramy sie juz tak dlugo... Mam wrazenie, ze czy bym zaczela konkretne starania przed slubem czy zaraz po, czy 5 lat temu... mysle ze finał i tak bylby taki, ze jako 30latka siedzialabym na tym forum :)

Ja na telefonie edytuje link ;)

Na końcu jest podany numer strony, więc możesz spróbować na oko zmieniać, żeby się cofnąć o ile chcesz

To bylo x czasu temu... Niestety zycie pisze rozne scenariusze. My jeszcze przed slubem chcielismy dziecka. Niestety nie mielismy nic, mieszkalismy osobno. Nie bylby to odpowiedzialny czas. Potem, juz po slubie, moj M stracil prace, ja sama zarabialam grosze. Wyjazd za granice... Wiec tez nie czas, bo trzeba sie bylo zaklimatyzowac...
Potem zdecydowalismy, ze jednak nie wracamy poki co i zaczelismy organizowac przestrzen tu na miejscu...
Latwo sie mowi, patrzac wstecz... Teraz uwazam, ze zawsze byl dobry czas. Ale kto wie czy organizm byl wtedy w lepszej kondycji niz teraz? Staramy sie juz tak dlugo... Mam wrazenie, ze czy bym zaczela konkretne starania przed slubem czy zaraz po, czy 5 lat temu... mysle ze finał i tak bylby taki, ze jako 30latka siedzialabym na tym forum :)
Ujelabym to inaczej - nigdy nie na dobrego czasu, bo zawsze jest coś w planach, albo czegoś brakuje.

no tak tylko dreczy mnie to ze 3 dni temu facele z rosmana z rannego moczu pokazal troche ciemniejsza kreske niz pink o czuloscin25 wieczorem

Tamten był o czułości 10 wiec czuły . Nie rób więcej testów a idź na bete . Na tym tez jest kreska wiec niema czym się martwić . Jest mniej czuły bo 25 i wieczorem robiony

Tak zrobię.. Najgorsze jest czekanie....
Jest u mnie promyk nadziei ze jednak beta HCG 19 pokazuje dopiero bardzo wczesna ciąże a nie jej spadek, bo dzisiaj poraz pierwszy (a wg aplikacji Flow jestem 4 dni po dniu spodziewanej @) robiłam test z porannego moczu i wyszła druga blado różowa kreska, chciałam wrzucić zdjęcie ale na zdjęciu jej niestety nie widać. Do tej pory wszystkie testy negatywne.
Może owulacja się przesunęła i w dniu spodziewanej miesiączki miałam dopiero plamienie implantacyjne. To by się zgadzało. Potwierdzę to jeszcze beta, idę jutro z rana.

reklama
Jest u mnie promyk nadziei ze jednak beta HCG 19 pokazuje dopiero bardzo wczesna ciąże a nie jej spadek, bo dzisiaj poraz pierwszy (a wg aplikacji Flow jestem 4 dni po dniu spodziewanej @) robiłam test z porannego moczu i wyszła druga blado różowa kreska, chciałam wrzucić zdjęcie ale na zdjęciu jej niestety nie widać. Do tej pory wszystkie testy negatywne.
Może owulacja się przesunęła i w dniu spodziewanej miesiączki miałam dopiero plamienie implantacyjne. To by się zgadzało. Potwierdzę to jeszcze beta, idę jutro z rana.
no bardzo mozliwe, ze sie przesunela, zrob za 2 dni

Do góry