reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U nas akurat udalo sie w 1 cyklu, ale niestety stracilismy Dzieciatko w 6tc... teraz znow bedziemy sie starac, a chce zeby udalo sie i zakończyło szczęśliwie....

reklama
My mieszkamy w Irlandii, ale dostępny jest chyba w 70 krajach z tego co czytałam.. moze dziewczyny sie wypowiedza bo wiem ze jakis odpowiednik zamawialy. Tutaj jeden zel tuba kosztuje 20euro i aplikatory tez 20euro. A stosuje sie w dni plodne podczas staran.

Mam:Jeśli doszło do zapłodnienia, szyjka macicy podnosi się i staje się miękka, ale otwór jest całkowicie zamknięty. Ma to miejsce w różnym czasie u poszczególnych kobiet. Niektóre panie zauważają zmianę położenia szyjki macicy i jej zamknięcie już po dwunastu dniach od owulacji, ale u innych dochodzi do tego już po potwierdzeniu ciąży przez lekarza

Ja nie badalam sobie sama szyjki. A myslicie, ze to bezpieczne? Slyszalam,ze lepiej tam nie dotykac,zeby nie zaszkodzic..

reklama
Do góry