Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile takie cudo kosztuje i kiedy się używaU nas akurat udalo sie w 1 cyklu, ale niestety stracilismy Dzieciatko w 6tc... teraz znow bedziemy sie starac, a chce zeby udalo sie i zakończyło szczęśliwie....
I gdzie mozna zakupic? Bo opakowanko nie polskie?Ile takie cudo kosztuje i kiedy się używa
Ja pokladalam w nich duże nadzieje niestety nic mi nie dały :/Hej hej jednak kupilismy dzis te aplikatory tez, i w nastepnym cyklu do dziela choc udalo sie w maju za 1 razem to teraz mam nadzieje, ze tym bardziej Zobacz załącznik 1000972
Ojej...to przykre... a dlugo sie staracie? I czy sa jakies u Was problemy medyczne?Ja pokladalam w nich duże nadzieje niestety nic mi nie dały :/
nie wiem, ale przy sexie tez jest niby ingerencjaJa nie badalam sobie sama szyjki. A myslicie, ze to bezpieczne? Slyszalam,ze lepiej tam nie dotykac,zeby nie zaszkodzic..