Smerfetka94
Fanka BB :)
No ja mam jeszcze jakieś 6 dni do terminu, tylko ta owulka byla kilka dni temu dopiero.mamy czas jeszcze nic straconego kiedy następny robisz
Jak juz szalec to szalec. Jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam jeszcze jakieś 6 dni do terminu, tylko ta owulka byla kilka dni temu dopiero.mamy czas jeszcze nic straconego kiedy następny robisz
Oczywiscie. Wczoraj mnie poniosło. Oczywiście jedną krecha. Nawet jakbym chciała sobie wmówić cień drugiej to nie było szansy. A dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze. Więc ta małpa się zbliża wielkimi krokami. Niech tylko wytrzyma do końca urlopu tylko cały czas mam w tle głowy znak zapytania. A może jednak.... Wtedy kiedy miałam lekkie plamienie to był 9-12 dzień po owulacji. Może zagniezdzenie? Ehhh.....A testowałaś już?
W pierwszej ciazy mnie tez brzuch bolał jak na @.Oczywiscie. Wczoraj mnie poniosło. Oczywiście jedną krecha. Nawet jakbym chciała sobie wmówić cień drugiej to nie było szansy. A dzisiaj od rana boli mnie podbrzusze. Więc ta małpa się zbliża wielkimi krokami. Niech tylko wytrzyma do końca urlopu tylko cały czas mam w tle głowy znak zapytania. A może jednak.... Wtedy kiedy miałam lekkie plamienie to był 9-12 dzień po owulacji. Może zagniezdzenie? Ehhh.....
To ja i tak jestem lepsza U mnie 5 od pozytywnego ;pU mnie dopiero chyba 8 dzień od kiedy test owu pokazał 2 krechy więc ja nie mam co się nakręcać na razie