Ja zobacze jutro choc mowie nie nastawiam sie tak tylko zobacze. Czytałaś ten artykuł co link wrzuciłam fajnie tam jest dosłownie wszystko opisane inaczej niż na innych stronachTak negatyw. Ale u mnie to mega za wczesnie bo dopiero co mialam owulacje
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Probuj, może akuratJa zobacze jutro choc mowie nie nastawiam sie tak tylko zobacze. Czytałaś ten artykuł co link wrzuciłam fajnie tam jest dosłownie wszystko opisane inaczej niż na innych stronach
Ja testuje bo mam praktycznie darmowe testy, jak mi się skończą bede czekac do terminu hahahhaah
Czytalam. Ale kurczę takie to wszystko skomplikowane. Czasem tak się nakrecimy że oznaki są przerozne.
U mnie w tym cyklu jedyne co się zmienilo (poki co) to nie odczuwam narazie bolu piersi. A zawsze ten tydzien, poltorej juz były dosyc bolesne
I ja mam bolesne w tym cyklu jest jednak inaczej bolą nie za każdym razem i jakoś tak dziwnie i ten śluz taki jakiś dziwny biały i nawet jest go dość sporo badam sie i w srodku jest taka rozpulchniona i u gory w strone brzucha nie wiem co to oznaczaProbuj, może akurat
Ja testuje bo mam praktycznie darmowe testy, jak mi się skończą bede czekac do terminu hahahhaah
Czytalam. Ale kurczę takie to wszystko skomplikowane. Czasem tak się nakrecimy że oznaki są przerozne.
U mnie w tym cyklu jedyne co się zmienilo (poki co) to nie odczuwam narazie bolu piersi. A zawsze ten tydzien, poltorej juz były dosyc bolesne
Smerfetka94
Nie mam pojęcia bo ja takich badan nie prowadzę, zresztą trzeba kilka cykli przeleciec zeby moc pozniej wnioskowac czy coś jest inaczej czy nie.I ja mam bolesne w tym cyklu jest jednak inaczej bolą nie za każdym razem i jakoś tak dziwnie i ten śluz taki jakiś dziwny biały i nawet jest go dość sporo badam sie i w srodku jest taka rozpulchniona i u gory w strone brzucha nie wiem co to oznacza
Niestety nie pozostaje nic innego jak czekać.
Dobrze chociaż ze weekend to jakos te dwa dni zleca
Edit. Ja się czuje tam na dole jakbym byla spuchnieta
I ja mam takie wrazenie i maz z obserwacji tez tak mowi no trzeba czekaćNie mam pojęcia bo ja takich badan nie prowadzę, zresztą trzeba kilka cykli przeleciec zeby moc pozniej wnioskowac czy coś jest inaczej czy nie.
Niestety nie pozostaje nic innego jak czekać.
Dobrze chociaż ze weekend to jakos te dwa dni zleca
Edit. Ja się czuje tam na dole jakbym byla spuchnieta
Smerfetka94
Tego akurat nie przeskoczymy..niestetyI ja mam takie wrazenie i maz z obserwacji tez tak mowi no trzeba czekać
Dobrze ze to tylko kilka dni
Oby szybko zleciałoTego akurat nie przeskoczymy..niestety
Dobrze ze to tylko kilka dni
Smerfetka94
Zycze tego nam wszystkimOby szybko zleciało
Agentka jesteś z testowaniem zaraz po owulacji [emoji16] To teraz kiedy kolejny tescik tamten na pewno był za wcześnie, ale temperatura wygląda obiecująco [emoji4]Tak negatyw. Ale u mnie to mega za wczesnie bo dopiero co mialam owulacje
reklama
Smerfetka94
Ale wszystko na luzaka, bez spinyAgentka jesteś z testowaniem zaraz po owulacji [emoji16] To teraz kiedy kolejny tescik tamten na pewno był za wcześnie, ale temperatura wygląda obiecująco [emoji4]
Kolejny hmm..jutro rano? Hahahahah
No zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego