reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Od wczorajszego popołudnia kuja mnie sutki i boli po bokach piersi i tak mnie nudziło w pracy masakrycznie no ale nie będę się nakręca trzeba czekać i tyle

Widzę że wszystkie się nakrecamy i nie możemy doczekać się dnia @Żeby zrobić test :-) Jak się cieszę że są inne osoby które mają tak samo jak ja:-)
I ja też mimo negatywnego testu zrobionego za wcześnie ciągle mam nadzieję na ciążę- to jest chyba od nas silniejsze:-)

U mnie dziś 13 dc,test owu nadal blady:-) ale starania już były wczoraj bo nie wierzę do końca tym testom i muszę robić po swojemu:-)

Oj dziewczyny sorki że dopiero teraz. Oczywiście test nawet nie drgnął. Doszukiwałam się cienia ale nic. Najśmieszniejsze jest to, że plamilam do południa a potem nic do teraz i zastanawiam się co dalej. Brzuch mnie pobolewa jak na okres więc tylko czekać. Więc moja nadzieja umarła z dzisiejszym testem :(

Widzę że wszystkie się nakrecamy i nie możemy doczekać się dnia @Żeby zrobić test :-) Jak się cieszę że są inne osoby które mają tak samo jak ja:-)
I ja też mimo negatywnego testu zrobionego za wcześnie ciągle mam nadzieję na ciążę- to jest chyba od nas silniejsze:-)

U mnie dziś 13 dc,test owu nadal blady:-) ale starania już były wczoraj bo nie wierzę do końca tym testom i muszę robić po swojemu:-)
Dobrze robisz, nie wiadomo czy te testy sa takie dokładne, lepiej samemu dzialac :) dla mnie najlepszy jest ten czas po owulacji do miesiączki, ta nadzieja, to czekanie :)

Pamiętaj że test pokazuje że będzie w ciągu 24-36h więc zalecam przytulania codzienne i życzę powodzenia ;)

Oj dziewczyny sorki że dopiero teraz. Oczywiście test nawet nie drgnął. Doszukiwałam się cienia ale nic. Najśmieszniejsze jest to, że plamilam do południa a potem nic do teraz i zastanawiam się co dalej. Brzuch mnie pobolewa jak na okres więc tylko czekać. Więc moja nadzieja umarła z dzisiejszym testem :(
Kochana nawet jak będzie @ to spokojnie, zacznie się kolejny cykl, być może właśnie ten szczęśliwy, głowa do góry:) zobacz ile nas tu jest, wszystkie czekamy tak jak i Ty :) I w końcu każdej z nas się poszczesci:)

Dobrze robisz, nie wiadomo czy te testy sa takie dokładne, lepiej samemu dzialac :) dla mnie najlepszy jest ten czas po owulacji do miesiączki, ta nadzieja, to czekanie :)
Działaj mimo testiw negatywnych bo ja miałam testy negatywne i temp niska i poszłam w tym czasie do ginekologa i się okazało że owu była. I to już druga taka sytuacja odkąd się staram

reklama
Może poczekaj jeszcze i zrób jutro jest jeszcze cień szansy nie zawsze wychodzi pozytywny w dzień spodziewałem @

Do góry