reklama
Dziewczyny, co o tym myślicie. 35 dzień cyklu przy cyklach 31,32 dniowych. Okres nadal brak ale ból brzucha jak na okres. Kupiłam dziś po pracy dwa testy. Chcę testować jutro rano. Nie wytrzymalam i po pracy koło 17 zrobiłam test o czułości 10. Czy tylko ja tam widzę druga niteczke? Wynik był taki do 5 min. Nie wiem czy sobie już czegoś nie wkrecam. Nie wiem czy na tym zdjęciu w ogóle coś zobaczycie. Najwyżej sprawdzicie mnie na ziemię
Załączniki
młoda1994
Fanka BB :)
Jest kreska. Ja ja widzę bez w patrywania się w test. Powtórz jutro z rana test albo poczekaj do środy i powtórz test. Chyba że masz możliwość idź na betę.Dziewczyny, co o tym myślicie. 35 dzień cyklu przy cyklach 31,32 dniowych. Okres nadal brak ale ból brzucha jak na okres. Kupiłam dziś po pracy dwa testy. Chcę testować jutro rano. Nie wytrzymalam i po pracy koło 17 zrobiłam test o czułości 10. Czy tylko ja tam widzę druga niteczke? Wynik był taki do 5 min. Nie wiem czy sobie już czegoś nie wkrecam. Nie wiem czy na tym zdjęciu w ogóle coś zobaczycie. Najwyżej sprawdzicie mnie na ziemię
KiedyPytam
Oglądacie tv? Powiedzcie mi gdzie jest sprawiedliwość :;( my nie możemy mieć upragnionego dziecka a zwyrodnialce rodzą jedne za drugim i co? I gwałcą a potem katują i mordują 9 miesięczna dziewczynkę? Płakałam dzisiaj jak bóbr jak oglądałam fakty :""( gdzie jest Bóg i gdzie Jego sprawiedliwość :""(
Fado123
Widziałam ,dla mnie powinni wprowadzić karę śmierci ,albo tortury ,bo śmierć to za prosto ,widać że patologia ,i też mnie to dręczy oni nie mają problemu z zajściem ,utrzymaniem ,mimo że się nie leczą ,nie są pod opieką lekarza i do tego pijąOglądacie tv? Powiedzcie mi gdzie jest sprawiedliwość :;( my nie możemy mieć upragnionego dziecka a zwyrodnialce rodzą jedne za drugim i co? I gwałcą a potem katują i mordują 9 miesięczna dziewczynkę? Płakałam dzisiaj jak bóbr jak oglądałam fakty :""( gdzie jest Bóg i gdzie Jego sprawiedliwość :""(
Tak jest! bedziemy działać dziś i za 2 dni, może się uda [emoji16]Paola425 do boju!
Ja to widzę drugą kreskę! Powtarzaj jutro z rana i trzymam kciuki żeby była wyraźna [emoji7]Dziewczyny, co o tym myślicie. 35 dzień cyklu przy cyklach 31,32 dniowych. Okres nadal brak ale ból brzucha jak na okres. Kupiłam dziś po pracy dwa testy. Chcę testować jutro rano. Nie wytrzymalam i po pracy koło 17 zrobiłam test o czułości 10. Czy tylko ja tam widzę druga niteczke? Wynik był taki do 5 min. Nie wiem czy sobie już czegoś nie wkrecam. Nie wiem czy na tym zdjęciu w ogóle coś zobaczycie. Najwyżej sprawdzicie mnie na ziemię
No właśnie, kara śmierci to nie do końca dobre rozwiązanie, bo co komu to da jak ciach i nic nie czuje. Najlepsze byłoby długotrwałe znęcanie się, żeby taka osoba cierpiała... Dokąd zmierza ten świat, masakra.. [emoji849]Widziałam ,dla mnie powinni wprowadzić karę śmierci ,albo tortury ,bo śmierć to za prosto ,widać że patologia ,i też mnie to dręczy oni nie mają problemu z zajściem ,utrzymaniem ,mimo że się nie leczą ,nie są pod opieką lekarza i do tego piją
Ja też widzę zrób rano myślę że kreska będzie bardziej wyraźna
[/QUOTE
Jejku, oby była choć powiem szczerze że boję się tego testowania jutro. Dziękuję dziewczyny, trzymajcie kciuki mocno
reklama
Mamcia_86
Pewnie, że jest.!!!z porannego moczu będzie Cię mniejsza. Ja w pierwszej ciąży też miałam bóle jak na okres, nawet trochę mocniejsze. I później jak był kolejny termin @ to też bolało, choć byłam przecież w ciążyDziewczyny, co o tym myślicie. 35 dzień cyklu przy cyklach 31,32 dniowych. Okres nadal brak ale ból brzucha jak na okres. Kupiłam dziś po pracy dwa testy. Chcę testować jutro rano. Nie wytrzymalam i po pracy koło 17 zrobiłam test o czułości 10. Czy tylko ja tam widzę druga niteczke? Wynik był taki do 5 min. Nie wiem czy sobie już czegoś nie wkrecam. Nie wiem czy na tym zdjęciu w ogóle coś zobaczycie. Najwyżej sprawdzicie mnie na ziemię
Jak to jest... w pierwszą ciąże zaszłam od razu, bez żadnych leków, a teraz muszę czekać i brać leki