reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Nie mam opisu chodzę prywatnie. A powiedział ze bezowulacyjna była. Ale się zastanawiam czy owu nie była wcześniej niż ja w wizycie u lekarza. Bo wizytę miałam wczoraj ale jak robiłam testy owu to w niedziele i poniedziałek były delikatne kreseczki
Jeśli była owulacja to powinien to widzieć.

reklama
Ja mam dzis termin miesiaczki ale seks uprawialismy w owu I przed i po niej tez. Bardziej chodzilo mi o to, ze po seksie powinno cos ruszyc chociaz zabarwienie a tu nic
To nie zrozumiałam. Po seksie jak po seksie, ale po orgazmie powinno, choć nie musi. Jeśli jesteś starająca się to trzymam kciuki!

Odkąd męża niema to właśnie nie dostaje odrazu okresu tylko plamienia są i to mnie wkurza . Faktycznie seks w dniu spodziewanej miesiączki go wywołuje

A skąd taki wniosek wysnulas? Ja zrozumiałam po prostu, że dziś był seks i czy możliwa ciąża, skoro miała być miesiączka a nie ma :)
A ja Cię zrozumiałam że jak dzisiaj termin @ to nie można się kochać lub nie ma takiej potrzeby ponieważ w dniu terminu @ Nie zajdzie się w ciążę [emoji23][emoji23] jakoś źle zrozumiałam. Sama z siebie się śmieje teraz.

Mi się spóźnił 8 dni i sex nie wywołał mi miesiączki. Też właśnie czytałam że to jest domowy sposób na wywołanie miesiączki.
Ja mam dzis termin miesiaczki ale seks uprawialismy w owu I przed i po niej tez. Bardziej chodzilo mi o to, ze po seksie powinno cos ruszyc chociaz zabarwienie a tu nic

reklama
Nie przejmuj się plamieniem. Poczekaj na @ i jeśli przyjdzie to po zakończeniu @ podejdź do gin i zapytaj skąd te plamienia jak nie było owu A jeśli nie dostaniesz @ to oznacza że jednak owu była i jesteś w ciąży. Nie ma.teraz co gdybac bo plamienia w środku cyklu są z różnego powodu.

Do góry