reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Super dziewczyny to czekamy na wyniki. :) :) :)
Test o czułości 10 spokojnie w dniu spodziewanej powinien wyjść, ja mam po moim Aniołku zostawiony, cieniutka kreseczka ale nie znikła.

Ja siedzę jak na szpilkach bo siostra już w szpitalu na porodówce od 14.00 i dalej nic..
a ja jutro wybieram się do psychiatry, coś nie dobrze ze mną, cały czas jestem rozkojarzona, rostrzęsiona.. eh.

reklama
Misia Jasia moim zdaniem też nie jest tak źle jak myślisz i nic to nie ujmuje Twej urodzie, dalej uważam że jesteś cudna [emoji3059]

Ja skrzyp i pokrywę też piłam i pomagało, stosowałam też wcierki Jantar ( tylko na w szklanej butelce ma jakby lepszy skład no ta w plastikowej już mi nie służyła tak koszt ok 10-12zl lub seboradin Niger - smierdziuszek ale szybko się ulatnia koszt ok 25zl)

Ja tu w robocie, czekam na 4.30 na testowanie Marty i 7.15 testowanie mohaaa [emoji4]

Moja siostra godzinę temu urodziła. Ogromnie się cieszę, bardzo się bałam o nią. Z drugiej jednak strony strasznie mnie to przygniotlo i bitą godzinę beczałam w poduszkę.

I teraz zastanawiam się czy jest sens się kłaść skoro o 4.30 Marta testuje:)) trzymam kciuki!

Brzuch mnie rozbolal, jest nadzieja na @ bez wspomagaczy, chociaż zaobserwowalam mleczno biały śluz. No nic, czekam do niedzieli :)

Moja siostra godzinę temu urodziła. Ogromnie się cieszę, bardzo się bałam o nią. Z drugiej jednak strony strasznie mnie to przygniotlo i bitą godzinę beczałam w poduszkę.

I teraz zastanawiam się czy jest sens się kłaść skoro o 4.30 Marta testuje:)) trzymam kciuki!

Brzuch mnie rozbolal, jest nadzieja na @ bez wspomagaczy, chociaż zaobserwowalam mleczno biały śluz. No nic, czekam do niedzieli :)
Gratulacje dla siostry, i zdrówka dla obojga :-)

Ja mam nadzieje że dostanę szybko okres i bez wspomagaczy :-)

.
1556592039063.jpg

reklama
Do góry