Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mnie tez dobija ze lata lecą . Mam za sobą dwie nieudane ciąże i brak jednego jajowodu wiec tez mam trudniej ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już myślałam że Ci się udało, przykro mi ale walczymy i się nie poddajemy!Jak ja nie lubię czekać. [emoji85][emoji85]
Ja robilam tydzien po terminie miesiaczki i wyszlo mi Ogolnie beta jest czulsza niz testy domoweDziewczyny a kiedy można zrobić test z krwi zeby wynik był wiarygodny? W styczniu robiłam 31 dc i miałam wartość 193
Aj faceci, dobrze, że już wie i nie będzie Ci na nerwach grał mój mąż to przestudiował calyibternet żeby wiedzieć co ja w ogóle do niego mówię po wizytach u ginekologaJa robilam tydzien po terminie miesiaczki i wyszlo mi Ogolnie beta jest czulsza niz testy domowe
Ja sie dzis posmialam troszke.. bo moj Jasiek taki troche ciemnota w sprawach rozmnazania (jest ode mnie duzo mlodszy) i tak gadamy.. ze dostalam okres.. wiec owulacja pewnie bedzie wczesniej itd.. i wyszlo ze on myslal ze kobieta moze zajsc w ciaze zawsze poza okresem.. a jak mu powiedzialam ze jajeczko zyje max 24h to az zamilkl.. po czym uznal ze trzeba miec mega pecha zeby zaliczyc wpadke.. ale tez mega szczescie zeby zeby zajsc w ciazy kiedy sie tego chce..
Posmialam sie troche ale jemu chyba tez mina zrzedla w obecnej sytuacji.. ale i tak mnie bawi jaki jest glupiutki [emoji23]