reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
U mmie mala zalameczka.. od rana mnie zalalo 3 dni przed czasem.. a to znaczy ze owulacja wypadnie mi teoretycznie na 8 maja.. a do Janka jade 10.. wiec maj bedzie bezowocny zapewne.. :(

Witam się i ja lecę już do pracy dziś mamy apel z okazji dnia Flagi.
MisiaJasia nic straconego spróbujcie 10 nic nie zaszkodzi może owu się przesunie

MisiaJasia właśnie nie wiesz na kiedy przypadnie owu bo cykl może będzie dłuższy . Cholernie dobija to ciagłe liczenie dni. Znam to . Liczenie, testy..

MisiaJasia właśnie nie wiesz na kiedy przypadnie owu bo cykl może będzie dłuższy . Cholernie dobija to ciagłe liczenie dni. Znam to . Liczenie, testy..
Mowie sobie ze bede miala wiecej czasu zeby sie dobrze przygotowac to zaciazenia.. ale i tak przykro.. mysle sobie ze bedzie ciezko zajsc w ciaze z partnerem na obczyznie.. :(

Mowie sobie ze bede miala wiecej czasu zeby sie dobrze przygotowac to zaciazenia.. ale i tak przykro.. mysle sobie ze bedzie ciezko zajsc w ciaze z partnerem na obczyznie.. :(
Nie nastawiaj się negatywnie. Zaszalejcie, idźcie na dobra kolację. Po prostu wykorzystaj ten czas na same przyjemności

U mnie owu chyba jednak nie było bo dzisiaj już testy snieznobiale. W takim układzie jak do 5.05 @ się nie pojawi to 10 dni dupka I zaczynamy znów z clo. Więc w sumie owu może wypaść w okolicy 26,27.05 :) no nic trzeba się czymś zająć!

Znalazłam piękny domek do wynajęcia w naszej okolicy, 8 km od miasta. Mam nadzieję, że uda nam się przeprowadzic. I w poniedziałek zaczynam w końcu prawo jazdy, bo utkne na tej wsi. :)

Staram sie nie nastawiac ale swiadomosc ile mam lat (choc czuje sie ogolnie jak gowniara i tak tez troche wygladam) plus czestotliwosc mozliwosci zeby cos moglo wyjsc troche dobijaja..

reklama
Staram sie nie nastawiac ale swiadomosc ile mam lat (choc czuje sie ogolnie jak gowniara i tak tez troche wygladam) plus czestotliwosc mozliwosci zeby cos moglo wyjsc troche dobijaja..

Ostatnio dostaje same dobre wiadomości od znajomych, które kupę lat starały się o dziecko, że w końcu się udało. Dlatego jestem bardzo pozytywnie nakręcona:) głowa do góry, niech mężczyzna się zdrowo odżywia do Twojego przyjazdu i oszczędza siły:)

Do góry