reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Do gin jeszcze nie A bety nie mam możliwości zrobienia w DE bo tu potrzebują skierowanie A gin z dnia na dzień mnie nie przyjmie. Stwierdziłam że zrobię jutro test jeśli wyjdzie negatywny poczekam do wtorku powtórzę test i jak znowu wyjdzie negatywny to zarejestruje się do ginekologa na usg.

Do gin jeszcze nie A bety nie mam możliwości zrobienia w DE bo tu potrzebują skierowanie A gin z dnia na dzień mnie nie przyjmie. Stwierdziłam że zrobię jutro test jeśli wyjdzie negatywny poczekam do wtorku powtórzę test i jak znowu wyjdzie negatywny to zarejestruje się do ginekologa na usg.
Trzymam kciuki żeby wyszedł pozytywny :-) :)

Ja miałam przed ciąża cykle 26 dni jak w zegarku. Żadnych objawów, cała ciąża zero dolegliwości, zero nudności, zero rzygania tylko siku latalam. A przed terminem @ nie czułam nic też żadnych objawów, dość sucho, piersi mnie nie bolały. Tak z 3 dni przed bolał mnie brzuch jak na @ ale ja czułam że jestem w ciąży bo mialam planienie implantacyjne i dziec przed@ test pokazal 2 kreski. Ta druga dużo bledsza.

I teraz też nic nie czuję i plamienia nie mam ale czytałam że to nie reguła.
Ale 5 dni do @

Rozumiem. No mi też nic nie dolega prócz właśnie odrobinę bolą mnie piersi co nigdy mi się to nie zdarzało. No chyba że rosły. No nic zobaczymy co test pokaże jutro A jak nie jutro to we wtorek jeśli nie pokaże nic to w przyszłym tygodniu zapiszę się do gin i na USG będzie może już coś widać w razie wu

reklama
Bardzo dziękuję. :)

Staram się z mężem o dziecko. Moje cykle zawsze trwały do 37 dni... Miesiączkę powinnam dostać 21, i tak sobie czekam i jej nie ma. Podbrzusze boli cały czas, piersi tyle co nic, jedynie trochę sutki... Wczoraj popołudniu zrobiłam test i negatywny, dziś rano zrobiłam i też negatywny. Już 5 dni spóźnienia, mój 42 dzien cyklu. Nie wiem co mam zrobić, nie mam możliwości iść na betę a korci mnie, aby w niedzielę znów wykonać test... :( to bolące podbrzusze nie daje mi spokoju. Jestem po owulacji na bank, 9 kwietnia byłam u ginekologa i doktor mi powiedziała, że owulacja wystąpiła z prawego jajnika. Usłyszałam, że jest trochę płynu (9 kwietnia na wizycie) czego nie rozumiem. Jajniki mam zdrowe... Dziewczyny co radzicie? Robić test czy jeszcze dziś może jechać do szpitala? Ból podbrzusza jak przed okresem towarzyszy mi dosłownie cały czas.... :(

Do góry