ja jakoś byłam ostrożniejsza i seksu rzeczywiście wtedy seksu zakazałam hehe, ale sama nie wiem czy to ma znaczenie. Mnie raczej głowa blokuje i myślę że nie byłoby to z przyjemnością. Dlatego teraz mówię mojemu ze jak do owulacji to ile wlezie, a potem spokoj do następnego cyklu.A powiedzcie mi bo gdzieś wyczytałam że na moment zagniezdzenia zarodka trzeba zrezygnować z seksu i wysiłku fizycznego. Czy kochacie się w potencjalnie te dni?
reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny, pojedzone? Ja z mężem właśnie dotarłam do domu od rodziców. Liczyliśmy, że siostra moja urodzi na święta ale nie, mała nie chce jeszcze wychodzić. Termin ma na 28.04
Z przyjemniejszych wiadomości jeszcze moja dobra koleżanka, która już odpuściła bo po drożności jajowodow nic się nie działo, jest w 5 msc ciąży.
A ja przed świętami byłam u gina, po poronieniu wszystko się samo oczyścilo. Powiedział, że dajemy @ czas do 5 maja na przyjście, jeśli nie będzie to dupek i zaczynamy kolejny cykl z clo. Kupiłam testy owu żeby sprawdzać, czy po poronieniu może będzie, pojawiła się bardzo słaba kreska. Śluzu dużo, sutki pobolewaja i swedza. chociaż te testy to zdaje się te o których napisaliście, że blada krecha na owulacje A tak to nic. Więc z mężem uskuteczmiamy starania cały czas. Ależ się rozpisalam. Pozdrawiam cieplutko
Z przyjemniejszych wiadomości jeszcze moja dobra koleżanka, która już odpuściła bo po drożności jajowodow nic się nie działo, jest w 5 msc ciąży.
A ja przed świętami byłam u gina, po poronieniu wszystko się samo oczyścilo. Powiedział, że dajemy @ czas do 5 maja na przyjście, jeśli nie będzie to dupek i zaczynamy kolejny cykl z clo. Kupiłam testy owu żeby sprawdzać, czy po poronieniu może będzie, pojawiła się bardzo słaba kreska. Śluzu dużo, sutki pobolewaja i swedza. chociaż te testy to zdaje się te o których napisaliście, że blada krecha na owulacje A tak to nic. Więc z mężem uskuteczmiamy starania cały czas. Ależ się rozpisalam. Pozdrawiam cieplutko
Działaj! Powodzenia! jakie masz testy? ja mam dwa rodzaje i bede używać równocześnie jak na jednym ujrzę bardziej wyrażną kreskę, tak dla porównania.Dzień dobry dziewczyny, pojedzone? Ja z mężem właśnie dotarłam do domu od rodziców. Liczyliśmy, że siostra moja urodzi na święta ale nie, mała nie chce jeszcze wychodzić. Termin ma na 28.04
fiddlee
Horien Medical, ale aż nie chyba też polecę jeszcze po innej firmy tak dla pewnościDziałaj! Powodzenia! jakie masz testy? ja mam dwa rodzaje i bede używać równocześnie jak na jednym ujrzę bardziej wyrażną kreskę, tak dla porównania.
fiddlee
Kurczę cis mi się nie logicznie napisało. Też kupię innej firmy jeszczeHorien Medical, ale aż nie chyba też polecę jeszcze po innej firmy tak dla pewności
Balbinka30
Dziewczyny czy wynik prolaktyny 14 jest okej? Bo wiem, że normy normami ale przy staraniach bywa trochę inaczej..
reklama