Jivka
Moderator
Cześć Dziewczynki,
@Migdalove jak test??
U mnie jakaś infekcja wrrr, myślałam wieczorem że się zadrapię... Lecę na 12 do gin.
@Migdalove jak test??
U mnie jakaś infekcja wrrr, myślałam wieczorem że się zadrapię... Lecę na 12 do gin.
Ja biorę Pregna Start, ma wszystko co trzeba [emoji4]Nie wiem czy temat się już nie pojawił bo nie nadrobiłam wątku od początku ale powiedzcie mi czy bierzecie jakieś witaminy po za kwasem foliowym ?
A może coś konkretnego wam lekarz polecił ? Ja biorę prenatal uno Ale zastanawiam się nad zmianą na Infolic Combi który zawiera Wit. B8 i ponoć normuje hormony i wspomaga owulacje ale co ciekawe znalazłam preparat Ovulomed z takimi samymi głównymi skladnikam plus jeszcze inne ale zalecany jest dla kobiet z pcos muszę jeszcze tylko dawki porównać co myślicie ?
Niestety, bardzo dobrze zapoznałam się z rumieniem zakaźnym... Córka przechodziła na początku października. Wywołuje go parwowirus b19, który jest bardzo groźny w ciąży, dużo gorszy niż np. toksoplazmoza bo medycyna jeszcze nie umie jego zwalczać... Właśnie ten parwowirus spowodował ciężkie uszkodzenia u mojego synka i przez niego nie jestem już w ciąży. Nienawidzę drania.... Jak coś pytaj, zostałam ekspertem od tego.My w tym roku Święta na wyjeździe wiec zbytnio nie szaleje. Chce zrobić też pierniczki jeszcze i pieczen upieke ze śliwką no i.obowiazkowo kutia i sałatka zydowska ktore zawsze u nas królują na stole wigilijnym.
Ps..mój mlody dzis ze szkoły chyba przyniósł wirusa..Rumień zakaźny.. miala ktoras.z.was stycznosc z tym.wirusem?? informacja poszla w eter na grupie zeby obserwować dziecko..no i co poliki jak buraki..jutro wizyta u lekarza mnie czeka. Tak sie zaczynaja Swięta..