1
174974
Gość
Nie. Bo teraz zastanawiam się skąd takie duże opóźnienie.Odetchnęłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Bo teraz zastanawiam się skąd takie duże opóźnienie.Odetchnęłaś?
Nie. Bo teraz zastanawiam się skąd takie duże opóźnienie.
A ile Ci sie spoznia?Nie. Bo teraz zastanawiam się skąd takie duże opóźnienie.
Witam w klubie [emoji4] Też czekam, dzisiaj 31dc... U Ciebie też druga @ po poronieniu?U mnie negatyw, więc już czekam na @.
Niestety zdrowie drogie oj drogie [emoji3525] A ile już się staracie?Troche poczytalam przed beta. I tak stwierdziłam ze sie przyda. Na miejscu stwierdzili mnie w przekonaniu ze faktycznie to najistotniejsze. 210 za to wszystko to nie majatek. Wiecej na testy juz wydałam nie mowiac o innych wydatkach. Dobry wozek poszeeeedł [emoji12]
O mater...ten na górze czuwał zebym @ dostała w tym cyklu nie przypuszczalam ze moze miec takie skutki..faktycznie wirus franca.Cześć Dziewczynki,
@Migdalove jak test??
U mnie jakaś infekcja wrrr, myślałam wieczorem że się zadrapię... Lecę na 12 do gin. Ja biorę Pregna Start, ma wszystko co trzeba [emoji4]Niestety, bardzo dobrze zapoznałam się z rumieniem zakaźnym... Córka przechodziła na początku października. Wywołuje go parwowirus b19, który jest bardzo groźny w ciąży, dużo gorszy niż np. toksoplazmoza bo medycyna jeszcze nie umie jego zwalczać... Właśnie ten parwowirus spowodował ciężkie uszkodzenia u mojego synka i przez niego nie jestem już w ciąży. Nienawidzę drania.... Jak coś pytaj, zostałam ekspertem od tego.
Może tak być, mogę mieć za mała dawkę euthyroxu bo objawy by się zgadzały. Może torbiel mi zatrzymuje. Całe szczęście, że na ten moment ciąży nie ma.Może jeszcze hormony nie doszły do siebie... [emoji848]
14 dniA ile Ci sie spoznia?
Dokładnie, drugi cykl. A samo poronienie było koniec września - początek października.Witam w klubie [emoji4] Też czekam, dzisiaj 31dc... U Ciebie też druga @ po poronieniu? Niestety zdrowie drogie oj drogie [emoji3525] A ile już się staracie?
Ten wirus i tak statystycznie jest najgroźniejszy w drugim trymestrze (największa szansa przeniknięcia przez łożysko i skutków ubocznych u dziecka), bo w pierwszym odpowiada "po prostu" za poronienia.O mater...ten na górze czuwał zebym @ dostała w tym cyklu nie przypuszczalam ze moze miec takie skutki..faktycznie wirus franca.
Pediatra zrobiła test na tego wirusa. I mamy syrop Conrltrahist, wapno i neosine. I przymusowe siedzenie w domu
7 dzieci w grupie z tym wirusem..ech
Ile to sie tak utrzymuje?
Dodam ze u nas uczulenie takie podskórne na nóżkach i rękach. Plus wypieki mega. Ma wieczor lekki stan podgorączkowy..
O nie [emoji3525] Przykro mi [emoji3525]Dziewczyny u mnie jedna kreska.... ehhhh
To długo czekałaś na pierwszą @. U mnie poronienie 25.10 i pierwsza już 18.11 (24dni)... Dlatego teraz jestem lekko zdezorientowana...14 dni
Dokładnie, drugi cykl. A samo poronienie było koniec września - początek października.