reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jak Wam mija poranek? Ja dalej się otrząsnąć nie mogę. Jakiś tak mi smutno i na płacz mi się zbiera. Na dodatek miesiączką tym razem mnie tak zalewa że wczoraj zużyłam 8podpasek a w nocy mimo że nastawiłam.sobie budzik co 3h to i tak przeciekło. Piorę wszystko od rana;( to chyba nie dobrze, bo nigdy tak nie miałam;( a jutro idziemy na spotkanie z ciężarnymi;( no ja się załamie;(
U mnie nadal nic :( Ani @ ani drugiej kreski ...

reklama
Dziewczyny byłam wczoraj na drugim monitoringu i jajeczka nic nie urosły :-( lekarz kazał jeszcze wziąć 5 tabletek clo i przyjść po 10 dniach od ostatniej tabletki. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś brał dwa razy w cyklu clo??

Powiedział że jeszcze postaramy się na clo ale zasugerował mi letrozol.
Czy któraś z was stosowała ten lek?
Stosuje. 1 cykl za mną, właśnie czekam na efekty :) po 2 cyklach z CLO nie urosły ki żadne pęcherzyki, A po tym był piękny!

hej, owulacje mialam ok 28.05, bo bylam na cytologii i gin mi wlasnie mowila, ze jest.
Okres planowany był na dzisiaj tj.14.05, a dostałam wczesniej , bo we wtorek 11.06 i trwał tylko 2 dni takie lekkie krwawienie. Cykle mam regularne, miesiaczki 4-5dni, test negatywny. Robić bete? Co sądzicie?

Hej mnie tak co miesiąc zalewa niestety do tego mam takie bolesne miesiączki że na ketonalu i na codeinie często lecę przez 5 dni .
Co do mnie .... Po wizycie źle stwierdzone PCOS i luf niestety pecherzyki 2 nie pękły jeden już się zaczął wchłaniać drugi nadal b. duży.
U mnie dziś 28dc więc lada moment mnie zaleje bo już brzuch strasznie boli.
No i starnadrowo będzie nowy cykl z clo numer 2 :)
Jak Wam mija poranek? Ja dalej się otrząsnąć nie mogę. Jakiś tak mi smutno i na płacz mi się zbiera. Na dodatek miesiączką tym razem mnie tak zalewa że wczoraj zużyłam 8podpasek a w nocy mimo że nastawiłam.sobie budzik co 3h to i tak przeciekło. Piorę wszystko od rana;( to chyba nie dobrze, bo nigdy tak nie miałam;( a jutro idziemy na spotkanie z ciężarnymi;( no ja się załamie;(

Dla pewności nie zaszkodzi pewnie. Bo można i poczekać jeszcze dni ale wiem jak to jest z tym czekaniem. Czasem testy dopiero wychodzę po tygodniu.

hej, owulacje mialam ok 28.05, bo bylam na cytologii i gin mi wlasnie mowila, ze jest.
Okres planowany był na dzisiaj tj.14.05, a dostałam wczesniej , bo we wtorek 11.06 i trwał tylko 2 dni takie lekkie krwawienie. Cykle mam regularne, miesiaczki 4-5dni, test negatywny. Robić bete? Co sądzicie?

Zrób może jeszcze jeden test. A później idź na betę.

pójde chyba na hcg jutro rano tak czy siak, test z moczu jest dość niemiarodajny. Martwi mnie tylko, ze ten "okres" był wcześniej i taki krótki, nigdy tak nie miałam.

Odebrałam dziś wyniki i zastanawia mnie progesteron mam 0,32 a norma w fazie lutealnej jest 1,7-27,0. Miala któraś z Was tak? No i mówię że ten cykl byl dziwny. Zalało mnie okropnie, piersi dalej wrażliwe, kręci mi się w głowie.
Ma ktoś jakiś pomysł?

reklama
Do góry