Mam do was takie pytanie może któraś z was tak miała. Otóż podczas stymulacji wychodowalam dwa pecherzyki. Na iui oba były całe. Jeden mniejszy drugi większy. Czy oba pękają i czy oba w tym samym czasie i czy najpierw jeden a kilka dni później drugi i czy przez to mogłaby się mi ovu przesunąć albo czy była podwójna. Miałam zastrzyk z ovitrelle na pęknięcie ale kurde tak się zaczęłam nad tym zastanawiać. Bo chciałabym już @ dostać i się nie denerwować ze się rozjechał cykl.
reklama
Mayred91
Fanka BB :)
Nie powiem. I jak to wygląda na iui ale ja też mam clo i też mam 2 pęcherzyki na 16mm i 12.8mm w czwartek idę do lekarza to mogę potpytac w twojej sprawie jak to wyglada.
I sama się zastanawiam jak to u mnie będzie czy są 2 i dalej będą rosły 2 czy bekna 2 czy jeden.
I sama się zastanawiam jak to u mnie będzie czy są 2 i dalej będą rosły 2 czy bekna 2 czy jeden.
Mam do was takie pytanie może któraś z was tak miała. Otóż podczas stymulacji wychodowalam dwa pecherzyki. Na iui oba były całe. Jeden mniejszy drugi większy. Czy oba pękają i czy oba w tym samym czasie i czy najpierw jeden a kilka dni później drugi i czy przez to mogłaby się mi ovu przesunąć albo czy była podwójna. Miałam zastrzyk z ovitrelle na pęknięcie ale kurde tak się zaczęłam nad tym zastanawiać. Bo chciałabym już @ dostać i się nie denerwować ze się rozjechał cykl.
Mayred91
Nie mam pojęcia miało być .
aniajg2
A nie byłaś na usg po zastrzyku.Nie mam pojęcia miało być .
Podpytaj jeśli możesz bo w sumie ciekawe czy pękają w tym samym czasie. Zdarzają się ciąże mnogie wiec pewnie zdarza się ze oba pękają ale czy w tym samym momencie albo co się dzieje z tym drugim.Nie powiem. I jak to wygląda na iui ale ja też mam clo i też mam 2 pęcherzyki na 16mm i 12.8mm w czwartek idę do lekarza to mogę potpytac w twojej sprawie jak to wyglada.
Mayred91
Jeszcze jeden monitoring w czwartek bo ciut za małe jeszcze i liczymy z lekarzem że jeszcze podrosnaA nie byłaś na usg po zastrzyku.
No ja miałam np monitoring przed iui a było to po zastrzyku i nadal oba były i oba całe z tym ze mniejszy i większy. Nie wiem kiedy była ovu bo po iui nie miałam monitoringu.A nie byłaś na usg po zastrzyku.
Mayred91
Zapytam bo też jestem bardzo ciekawaPodpytaj jeśli możesz bo w sumie ciekawe czy pękają w tym samym czasie. Zdarzają się ciąże mnogie wiec pewnie zdarza się ze oba pękają ale czy w tym samym momencie albo co się dzieje z tym drugim.
aniajg2
Ciężko powiedzie ale na chłopski rozum to wydaje mi się że najpierw pękł ten większy a potem mniejszy.No ja miałam np monitoring przed iui a było to po zastrzyku i nadal oba były i oba całe z tym ze mniejszy i większy. Nie wiem kiedy była ovu bo po iui nie miałam monitoringu.
reklama