reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Kochana a to 3 lata się tak badalas jeśli chodzi o cykle? Czy teraz dopiero zaczęłaś się naprawdę tematem przejmować i wzięłaś sprawy w swoje ręce?
Te plamienia w tym cyklu dużo nadziei mi zrobiły i mam nadzieję że to będzie szczęśliwy cykl. Dziękuję za miłe słowa.

Tobie również życzę dwuch kreseczek kochana.

reklama
Kochana a to 3 lata się tak badalas jeśli chodzi o cykle? Czy teraz dopiero zaczęłaś się naprawdę tematem przejmować i wzięłaś sprawy w swoje ręce?
Badalam się już. Ile ja już badań przeszłam to głowa mała tylko szkoda że żaden gin nie chce mi zrobić monitoringu owu laparoskopi i hsg. Mój m będzie się teraz nadal ale w Pl wyniki wyszły mu ogólne ok.

Jeszcze nadzieja jest w gin u Polaka. Może on coś zaradzi na nieregularne cykle.

Choć mam nadzieję że już nie będzie to potrzebne bo rośnie we mnie fasolka.

Kurcze wszystkie piszecie że jecie dufaston czy luteine 10 dni a ni zalecił od 17-26 więc mam 9 dziwne.. [emoji58] Dziś ostatnie tabletki i czekamy na @,a powiedzcie mi czy w też slyszalyscie że jak się je te leki to przez te kilka dni jak się czeka na @ a nie przychodzi to można stracić ciążę jakby się nie wiedziało że jest bo tak organizm na brak leku zareaguje?
Bierzesz 10 bo 17 również weźmiesz i ostatnia 26 ja też tak miałam bo napisał że od 16 do 25 I na początku myślałam że 9 dni i że coś mu się pomieszalo

Ja dziś lub jutro powinnam mieć @. Kilka dni temu zrobiłam ten czuły test, ale wyszedł negatywny. Nie mam żadnych objawów ciąży :sad:

Ja dziś lub jutro powinnam mieć @. Kilka dni temu zrobiłam ten czuły test, ale wyszedł negatywny. Nie mam żadnych objawów ciąży :sad:
Ja dziś 13 dzień po inseminacji zrobiłam czuły ten 10 i tez negatyw. Także pozbyłam się złudzeń. Miałam isc na krew ale w sumie się jeszcze zastanawiam czy mi się chce. Żadnych objawów nie mam nawet tych związanych z PMS. Heh pierwszy raz od nie pamietam kiedy nic mnie nie boli i nie dolega:) haha o ironio:) ale ja wiedziałam ze albo się uda albo wracam do dawnego życia:) i to sprawiło ze nawet mi nie jest przykro. Jutro powinna być @:)

Nie każda ma objawy ciąży A zwłaszcza jak dzisiaj czy jutro masz dostać @to na objawy jest za wcześnie.

Możesz być kobieta w grupie która nie będzie miała objawów cała ciążę. Nie ma co się sugerować objawami ciążowymi i skreślac cykl.

Ciąża może być A objawów nie.

Póki nie ma @ jest nadzieja.

Ja specjalnie z mężem wczoraj poszalam żeby @ przyszła jak ma przyjść ale nie ruszyło nic. Dzisiaj 30dc. Minimum czekam do niedzieli jeśli okresu nie będzie to będę testować chyba że wytrzymam do do 5-6 czerwca wtedy będę miała 39-40dc jeśli nadal nie będzie @ to będę testować.

Trzymam za Ciebie i za Was wszystkie mocno kciuki. Mam nadzieję że dla wszystkich maj i czerwiec będzie to owocnym cyklem.

Ja dziś 13 dzień po inseminacji zrobiłam czuły ten 10 i tez negatyw. Także pozbyłam się złudzeń. Miałam isc na krew ale w sumie się jeszcze zastanawiam czy mi się chce. Żadnych objawów nie mam nawet tych związanych z PMS. Heh pierwszy raz od nie pamietam kiedy nic mnie nie boli i nie dolega:) haha o ironio:) ale ja wiedziałam ze albo się uda albo wracam do dawnego życia:) i to sprawiło ze nawet mi nie jest przykro. Jutro powinna być @:)
Kochana mam nadzieję że mimo testu negatywnego okresu nie będzie i za kilka dni okaże się że jednak jesteś w ciąży.

reklama
Dziękuje wam za ciepłe słowa ale już się z porażka pogodziłam. Także nie jest zle:) trzymam za was kciuki bardzo mocno
Kochana jak Ty to robisz. Jednego dnia pełna nadziei A drugiego dnia porażka i to przyjmujesz z uśmiechem na twarzy?

Kciuki się przydadzą. Dziękuję [emoji6]

Do góry