reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny w piątek mamy badania potrzebne do rozpoczęcia procedury.
Napewno będą mi robic wymazy tak coś wspomnieli ale kwestia tego czy sie wstrzymać z seksem czy nie ma takiej potrzeby?
Lepiej się wstrzymać ze dwa dni.
Ostatnio miałam pobierane wymazy a dzień przed się seksiliśmy. Zapomniałam. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie.
Kiedy zaczynasz stymulację? :)

reklama
Mam odpowiedz z MZ. Dobrze kumam, że nie powinni mi policzyć? 🤔 Ciąża kliniczna to z serduszkiem jak sprawdziłam. Na 1 usg był sam pęcherzyk, a dopiero na 2 wizycie było serce
IMG_9513.jpeg

Mam odpowiedz z MZ. Dobrze kumam, że nie powinni mi policzyć? 🤔 Ciąża kliniczna to z serduszkiem jak sprawdziłam. Na 1 usg był sam pęcherzyk, a dopiero na 2 wizycie było serce Zobacz załącznik 1680617
Dokładnie tak. Na stronie Gamety widziałam nawet: “Ciąża kliniczna to ciąża potwierdzona badaniem ultrasonograficznym, w którym uwidoczniono bicie serca płodu tzw. FHR”

Dokładnie tak. Na stronie Gamety widziałam nawet: “Ciąża kliniczna to ciąża potwierdzona badaniem ultrasonograficznym, w którym uwidoczniono bicie serca płodu tzw. FHR”
Ech czyli ja równie dobrze też bym mogła znowu się dopominać zwrotu za moją ostatnią wizytę 🙈 @Gosia0132 a Ty w Gamecie? Bo u mnie udało się dopiero jak wprost prosiłam MZ o interwencję w klinice jak mnie policzyli za wizytę za którą nie powinni, wtedy MZ wysłało do nich pismo mailem wraz z moim mailem załączonym. Wcześniej się upierali że wszystko ok i że oni się kontaktowali z MZ żeby to wyjaśnić, tylko coś im to nie wychodziło.

Ech czyli ja równie dobrze też bym mogła znowu się dopominać zwrotu za moją ostatnią wizytę 🙈 @Gosia0132 a Ty w Gamecie? Bo u mnie udało się dopiero jak wprost prosiłam MZ o interwencję w klinice jak mnie policzyli za wizytę za którą nie powinni, wtedy MZ wysłało do nich pismo mailem wraz z moim mailem załączonym. Wcześniej się upierali że wszystko ok i że oni się kontaktowali z MZ żeby to wyjaśnić, tylko coś im to nie wychodziło.
Ja w Bocianie. Sama zdziwiłam się, że mnie skasowali bo z nimi jak dotąd nie było żadnych problemów. No jestem bardzo ciekawa jak ustosunkują się do pisma

Lepiej się wstrzymać ze dwa dni.
Ostatnio miałam pobierane wymazy a dzień przed się seksiliśmy. Zapomniałam. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie.
Kiedy zaczynasz stymulację? :)
My w piątek mamy umówione badania .
Na kawalfikacji mówiono nam że będą dzwonić w celu umówienia badań a od terminu badań w ciągu 2 tygodnii trzeba będzie się umówić do lekarza na wizytę startowa
Także nie wiem jak to będzie wyglądało i kiedy zaczniemy.
Wizyta startowa to jest wizyta na początku cyklu?
Mam nadzieję że tak bo nie chce jeszcze czekać kolejnego miesiaca

reklama
Do góry