reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@paola425 ja też płakać nie będę jeśli w tym cyklu się nie uda choć przykro na pewno będzie. Ah ale gdybyś mnie słyszała kilka dni przed @... [emoji1787][emoji28] wszystkie książkowe objawy ciąży.

A to podobno jest na odwrót. Dziewczyny którym się udało mówia właśnie że cykl na straty bo im nic nie dolega A tu 2 piękne kreseczki.
Piona Adzik! [emoji16] Ja sobie cały czas wyobrażam jak to będzie jak już z nami będzie na świecie, odliczam dni do owu, ale też nie mam jakiegoś wielkiego ciśnienia na to, że musi udać się już teraz. Chociaż i tak już ześwirowałam na punkcie tego malenstwa [emoji16]

reklama
E tam dziewczyny ja jestem jeszcze daleko przed owu A też już mam myśli czy się udało [emoji1787] nazwijmy rzeczy po imieniu - mam 'zjechane'
Wygralas [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja to powiem Wam radze sobie w prosty sposob.. pisze listy do dziecka.. z synami robilam to samo i pisze im do teraz.. o tym jak mnie wkurzaja.. albo jak jestem z nich dumna.. kiedys dostana jak dorosną pudla i beda mieli lekture..
Tera tez pisze.. pisze ze nie wiem czy jest czy go nie ma.. czy bedzie czy nie bedzie.. opisuje swoje emocje.. bedzie wiedzialo.. jak juz bedzie.. jak bardzo bylo wyczekiwane.. i kochane zanim sie jeszcze pojawilo.. pieknie mozna tak wylac emocje..

Ja to powiem Wam radze sobie w prosty sposob.. pisze listy do dziecka.. z synami robilam to samo i pisze im do teraz.. o tym jak mnie wkurzaja.. albo jak jestem z nich dumna.. kiedys dostana jak dorosną pudla i beda mieli lekture..
Tera tez pisze.. pisze ze nie wiem czy jest czy go nie ma.. czy bedzie czy nie bedzie.. opisuje swoje emocje.. bedzie wiedzialo.. jak juz bedzie.. jak bardzo bylo wyczekiwane.. i kochane zanim sie jeszcze pojawilo.. pieknie mozna tak wylac emocje..
Misia zainspirowałaś mnie, świetny pomysł z tym pisaniem [emoji106]

Ale świetny pomysł [emoji3059]

I powiem ze bardzo pomaga.. jak np z M. Sie poklocisz i nie masz z kim pogadac.. to piszesz list.. i psioczysz "ten Twoj ojciec.. o kant d... go roztrzaskac" [emoji23] posmieje sie dzieciak kiedys po pachy :)
Wszyscy będą się śmiać za pare lat z tego, a i fajna pamiątka będzie. Po pracy skoczę kupić coś ala pamiętnik i będę sobie coś tam dopisywać jak będzie wena [emoji16]

Wszyscy będą się śmiać za pare lat z tego, a i fajna pamiątka będzie. Po pracy skoczę kupić coś ala pamiętnik i będę sobie coś tam dopisywać jak będzie wena [emoji16]
Ja pisze w formie typowo listow.. kazdy w koperte i zaklejony zeby juz do tego nie zagladac.. dla chlopcow juz cale pudla mam.. a jeszcze tyle lat wychowywania [emoji23]

Ja pisze w formie typowo listow.. kazdy w koperte i zaklejony zeby juz do tego nie zagladac.. dla chlopcow juz cale pudla mam.. a jeszcze tyle lat wychowywania [emoji23]
Fajny pomysł.

Mojemu to oczekiwanie chyba bardziej się udziela wystarczy że widzo reklame z dzieckiem to "boziebozie ale maleństwo" ostatnio stwierdził że brakuje mu przewijania pampersów( chyba zapomniał że jak była śmierdząca kupka to mnie wołał):-D

reklama
Jeszcze się uzbiera [emoji16] a potem zabiorą się za to i będą siedzieć i przez miesiąc czytać [emoji16] ale pomysł naprawdę rewelacyjny [emoji7]

Do góry