reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie przejmuj się powtórz test z rana w poniedziałek i daj tylko tyle moczu ile pisze w instrukcji. Jak ma być ciaza to napewno się pokaże druga kreska też w poniedziałek. Trzymam kciuki i się nie smuć [emoji110][emoji173]
Dziękuję kochana. Za wszystko wam dziękuję. Za te dobre słowa powtórzę w poniedziałek napewno.

Po to tu jesteśmy aby wspierać. Napewno nie pożałujesz że dołączyłas do nas na forum. Jest tu naprawdę mila atmosfera dziewczyny się wspierają pomagają. Na każde pytanie odpowiedzą jeśli znają odpowiedź. Jest tu naprawdę super.

Ja nawet nie wiem ile wlazlam ta pipeta na test ale na pewno więcej niż 2 krople
Ja jak kiedyś robiłam to przeważnie na płytkowe daje się od 3-4 kropli moczu A strumieniowe lub paskowe trzyma się w moczu 10 sekund ewentualnie na strumieniowe można bez pośrednio sikac . Ja zawsze mocze w moczu ponieważ boję się przy strumieniowych że je zaleje moczem [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny ja mam ciągle obawy o tą ciąże. Nie mogę z tym sobie poradzić. W pierwszej ciąży nie myślałam o tym. Po prostu wiedziałam że będzie dobrze. A teraz to nie wiem co się ze mną dzieje

Do góry