reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny głowa do góry! Od bardzo bardzo dawna (od początku starań) unikalam alkoholu, a dziś (teoretycznie II połowa cylku) umowilam się z koleżanką na wino i powiem Wam ze każdej z Was polecam taki chill out :) oczywiście oprócz tych co za moment testują ;) juz dawno nie miałam takiej lekkiej głowy i nie pamiętam kiedy tak długo nie myslalam o owulacji, śluzie, testach, temperaturze... polecam! :)

reklama
Dziewczyny głowa do góry! Od bardzo bardzo dawna (od początku starań) unikalam alkoholu, a dziś (teoretycznie II połowa cylku) umowilam się z koleżanką na wino i powiem Wam ze każdej z Was polecam taki chill out :) oczywiście oprócz tych co za moment testują ;) juz dawno nie miałam takiej lekkiej głowy i nie pamiętam kiedy tak długo nie myslalam o owulacji, śluzie, testach, temperaturze... polecam! :)

Mi by też się przydało winko, ale to dopiero jak się okaże, że nie jestem w ciąży. :( były dwie kreski, po godzinie była nadal, sprawdziłam po paru godzinach i biało.. Nie wiem jak to możliwe, jestem ciekawa co będzie dzisiaj rano

Dziewczyny, spać nie mogę. Mam tak silną zgage w przełyku i tak jakby w żołądku, że zaraz nie wytrzymam, strasznie nie przyjemne uczucie... I w podbrzuszu mi coś bulgotało.

Magda88 po czasie te testy nie są wiarygodne więc się nie martw.

Ja znów w pracy choć chętnie poszłabym do domu ciśnienie tak niskie że tylko spać mi się chce.

Ciągle bije sie z myślami czy na wizycie poprosić dr o jakieś " wspomaganie" czy najpierw próbować bez ( przy pierwszej ciąży odrazu miałam wspomaganie i udało się zajść dop na końcu przy lekach i zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka - i z 1 str leki źle znosilam ale czego się nie robi dla [emoji64], a z 2 str boję sie że bez leków nic nie wyjdzie i tylko stracę kupę czasu). Ehh

Oj poranek będzie ciekawy :-)

reklama
Do góry