reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mam do was pytanie grudzień cykl 27 dniowy, styczeń 27, luty 26 i apka moja obliczyła mi że powinnam @ dostać 2 kwietnia czyli też po 27 dniach. To mam testować jutro w 25 dc czy czekać do poniedziałku 26 dc?
Jak masz dużo testów to zrób, zawsze jak nie wyjdzie jutro to jeszcze jest nadzieja .

Mnie boli pęcherz :(( czy mogę wziąć furagine jeśli nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia? Wzięłam kąpiel i grzeje się pod kołdrą ...

Mam do was pytanie grudzień cykl 27 dniowy, styczeń 27, luty 26 i apka moja obliczyła mi że powinnam @ dostać 2 kwietnia czyli też po 27 dniach. To mam testować jutro w 25 dc czy czekać do poniedziałku 26 dc?
Jak uważasz, zależy ile wytrzymasz. Ja robię zawsze w dniu spodziewanej @ albo po.

Mnie boli pęcherz :(( czy mogę wziąć furagine jeśli nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia? Wzięłam kąpiel i grzeje się pod kołdrą ...
Tak, do czasu az zarodek nie ma z Toba nic wspolnego w sensie nie zagniezdzi sie go mozesz. Ja pytalam nie dawno jak bylam chora o to i dziewczyny tak mi to wytłumaczyły.

Hej dziś rano zrobiłam test, nie wytrzymałam. Nie wiem czy coś zobaczycie ale w rzeczywistości widać bladą drugą kreskę.
IMG_20190331_055417.jpeg
IMG_20190331_054756.jpeg

reklama
Do góry