reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Patka trzymam kciuki [emoji110]

Ja nadal latam do toalety jak głupia. Straszne wzdęcia mam. Oszaleje do wtorku ale nie tego tylko jeszcze następnego. Według moich obliczeń teraz powinien się zagniezdzac zarodek o ile jestem w ciazy

reklama
Patka trzymam kciuki [emoji110]

Ja nadal latam do toalety jak głupia. Straszne wzdęcia mam. Oszaleje do wtorku ale nie tego tylko jeszcze następnego. Według moich obliczeń teraz powinien się zagniezdzac zarodek o ile jestem w ciazy

Ja krótko przed pozytywnym testem tez miałam ogromne wzdęcia

Z tymi wzdeciami to tez od jakiegos czasu mam problem, do tego napompowane i twarde piersi ktore podczas chodzenia az mnie denerwuja bo dyndaja a przy rozmiarze 90d jest to uciążliwe wręcz.
Musze wyluzowac i czekac, czekać. ..

Z tymi wzdeciami to tez od jakiegos czasu mam problem, do tego napompowane i twarde piersi ktore podczas chodzenia az mnie denerwuja bo dyndaja a przy rozmiarze 90d jest to uciążliwe wręcz.
Musze wyluzowac i czekac, czekać. ..
Ja mam 75 E normalnie a w ciąży miałam G

A i boli mnie pępek. Kurde masakra że też nie może się ten mój organizm określić

Ja mam 75 E normalnie a w ciąży miałam G

A i boli mnie pępek. Kurde masakra że też nie może się ten mój organizm określić
Zrobiłam dzisiaj ten test z rossmana. Ale nic. Więc podejrzewam, że tym razem dupa blada. To było pierwsze podejście także się z tym liczyłam. To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe

Zrobiłam dzisiaj ten test z rossmana. Ale nic. Więc podejrzewam, że tym razem dupa blada. To było pierwsze podejście także się z tym liczyłam. To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe

Kochana, a Ty nie miałaś testować we wtorek? jeszcze ogrom czasu, póki nie ma @ to jest szansa ja dzisiaj durna też zrobiłam test ale po południu i też nic nie wyszło, a termin @ mam na poniedziałek, także czekam troszkę się pocieszam faktem, że np u mojej siostry 7 dni po terminie @ wyszła blada kreska i znikła po paru minutach. Dopiero drugi test wieczorem wyszedł normalnie. Więc nie mamy co swirowac

Wcale nie ja zaszła z synem za pierwszym razem więc wiesz... Zawsze jest szansa. Ja kupowałam test w aptece quick vue czy jos tak. Poczekaj jeszcze trosze. Ja jakoś nie mam przekonania do tych drogeryjnych

Dziewczyny, ja wczoraj robiłam test 26dc negatyw dzisiaj powtórka również [emoji3525] dupaston odstawiony jutro termin @ żadnych kompletnie objawów wręcz mam tyle energii, że mogłabym góry przenosić, a posprzatalam już całe mieszkanie [emoji23]

reklama
Do góry