reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Poki co od wczoraj udaje mi się nie nakręcać. Ale za to Mój mąż najlepszy, codziennie pyta "a test robilas?". Tłuke mu, ze czekamy do dnia@ czyli wtorku [emoji2957] chyba na niego przeszło. [emoji23][emoji23] U mnie 29 cyklu sikam jak głupia, ciągnie mnie podbrzusze ciągle i duzo śluzu. Mówcie co chcecie ale wczoraj zrobiłam ostatni test owu Bo mi zostal i pozytywny. Jak nie ciąża to niezła impreza z hormonami sie szykuje.
No to coś mi się wydaję, że się udało trzymam kciuki

Hmm @ spoznia sie 3 dzien, znalazlam test który oczywiscie zrobilam. Ale wyszla 1 kreska.. Nic z tego nie rozumiem :(

reklama
Może się wstrzymam z testowaniem kilka dni. Tydzień temu bylam u gin i wszystko bylo ok, gdyby cos złego zauważył to by powiedzial. Na bete mam troche za daleko żeby jechać i nie uśmiecha mi się to za bardzo. Ech

Do góry