aniajg2
Fanka BB :)
Może się udało... Trzymam kciukiZaraz oszaleje ciągle laze siku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się udało... Trzymam kciukiZaraz oszaleje ciągle laze siku
Ale to chyba za szybko kurcze ja nie wiem ale mnie to wnerwia bo pracuje w przedszkolu. Termin @mam na 2 kwietnia a dziś 19 dc 4 dni po owuMoże się udało... Trzymam kciuki
No to coś mi się wydaję, że się udało trzymam kciukiPoki co od wczoraj udaje mi się nie nakręcać. Ale za to Mój mąż najlepszy, codziennie pyta "a test robilas?". Tłuke mu, ze czekamy do dnia@ czyli wtorku [emoji2957] chyba na niego przeszło. [emoji23][emoji23] U mnie 29 cyklu sikam jak głupia, ciągnie mnie podbrzusze ciągle i duzo śluzu. Mówcie co chcecie ale wczoraj zrobiłam ostatni test owu Bo mi zostal i pozytywny. Jak nie ciąża to niezła impreza z hormonami sie szykuje.
Też mi się wydaje, że się udało.No to coś mi się wydaję, że się udało trzymam kciuki
Szkoda,ze nie da się przespać tych dni do testu [emoji23]No to coś mi się wydaję, że się udało trzymam kciuki
Hmm @ spoznia sie 3 dzien, znalazlam test który oczywiscie zrobilam. Ale wyszla 1 kreska.. Nic z tego nie rozumiem
Powtórz test za 2-3 dni jeżeli @ dalej nie będzie. Może owulacja się przesunęła Trzymam kciuki za II