reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Wiecie co.. No durna jestem. A bo był test w domu to rano zrobiłam. 23 dc. Nie jest to najczulszy test. Wyszedł cień cienia ale nie Muszę go szukać pod światło czy cudowac. Powtórzę test w weekend, zobaczymy co będzie. Ale serduszko się po cichutku cieszy bo robiłam w swoim życiu ogrom testów i zawsze była jedna obrzydliwa krecha dobrze, już możecie na mnie krzyczeć
@fiddlee nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie wręcz przeciwnie ja trzymam kciuki. Jestem ciekawa czy ci się udało? Zamierzasz pójść na betę?

reklama
@fiddlee nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie wręcz przeciwnie ja trzymam kciuki. Jestem ciekawa czy ci się udało? Zamierzasz pójść na betę?

Nie, póki nie jestem po terminie @ to bete sobie odpuszczę. Chyba że w weekend wyjdą mocniejsze krechy to wtedy:)

@Eevee idź idź na betę, po terminie @ będziesz miała jasność

Właśnie raz tak miałam, poszłam na betę a zanim dostałam wynik to dostałam @ nie chce być póki co nadpobudliwa. Wolę żyć myślą że a nuż się udało [emoji6] ale na razie mam mieszane uczucia. Chociaż to był pierwszy cykl w którym robiliśmy kombinacje i na początku i na końcu. Ehh....
Nie, póki nie jestem po terminie @ to bete sobie odpuszczę. Chyba że w weekend wyjdą mocniejsze krechy to wtedy:)

@Eevee idź idź na betę, po terminie @ będziesz miała jasność

Fiddlee powtórz test sobie za 3 dni albo w dniu spodziewanej @ kurde też bym najchętniej zrobiłam.

Czy zawsze jest plamienie implantacyjne?

Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej zrobić test ciążowy? Czytam Was i widzę, że próbujecie również przed spoedziewaną @. Jestem 7 dni przed. To chyba nie warto co nie? Nakręciłyscie mnie

Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej zrobić test ciążowy? Czytam Was i widzę, że próbujecie również przed spoedziewaną @. Jestem 7 dni przed. To chyba nie warto co nie? Nakręciłyscie mnie
No to mamy ten sam termin @. Bedziemy razem testować. Mysle,ze dzien przed albo w dzien spodziewanej @ zrobie.

Fiddlee powtórz test sobie za 3 dni albo w dniu spodziewanej @ kurde też bym najchętniej zrobiłam.

Czy zawsze jest plamienie implantacyjne?

Tak, już ustaliłam z mężem, że zrobię w piątek rano, jeśli dalej będzie taki nie pewny to w niedzielę bo w poniedziałek kończy mi się zapas duphastonu, więc od razu pojadę do lekarza niech sprawdzi czy cos widzi i przepisze dalej leki

reklama
Muszę Wam coś opisać. Właśnie była u mnie koleżanka, akurat tak się złożyło, że też z mężem się starają. W zeszłym roku poronila w 5 tyg. Aktualnie jest w 19dc, była na usg nerek, i lekarz pyta "A Pani to spodziewa się jakichs zmian w swoim życiu? bo ja coś widzę ale ja nie jestem ginekologiem" Test robiła ale wiadomo, że nie wyszedł jeszcze, jednak już się micha cieszy

Do góry