reklama
fiddlee
Fanka BB :)
najważniejsze, że potwierdzona, to musisz mieć całkiem krótkie cykle jak już w 11 dc masz owu no nic, ja czekam jeszcze 7 dni w sumie 8 bo będę pracować i zrobię betę...
a w którym dniu cyklu wypada Ci pierwszy monitoring? Ja pojechałam 10dc bo akurat wolne w pracy i doktor kazał przyjechać jeszcze 12dc żeby sprawdzić czy jajeczko dobrze przyrasta. Tego 12dc (akurat dzień kobiet ) kazał się mocno starać i poźniej zrobić dzień przerwy u znów
Ja mam nieregularne miesiączki i lekarz nie kazał mi wywoływać okresu tylko odrazu zacząć brać clo więc nie wiem w którym :/ ciężko stwierdzić ale kazał przyjść 7 dnia po ostatniej tabletce clo także zobaczymy. Czytałam inne forum i dziewczyna tez brała clo nie czekając na miesiączkę i udało jej się za pierwszym razem :-)
Miałaś ładne to jajeczko coś czuje że Ci się udało Kochana :-)
Testów nie robiłam ale mój gin jak byłam jakoś przed owu mówił że prawdopodobnie jest 11 dc
Marta lekarz potwierdził Ci te owulacje? Miałaś kiedykolwiek monitoring cyklu?
Powiedział że jest pęcherzyk i że owu będzie gdzieś w 11 dc. Nie miałam monitoringu tylko szłam w sierpniu na cytologie jakoś właśnie po @Marta lekarz potwierdził Ci te owulacje? Miałaś kiedykolwiek monitoring cyklu?
Powiedział że jest pęcherzyk i że owu będzie gdzieś w 11 dc. Nie miałam monitoringu tylko szłam w sierpniu na cytologie jakoś właśnie po @
Czyli nie masz pewności że pęcherzyki pękają? Bo czasami pęcherzyki rosną i nie pękają tylko się wchłaniają i później na usg nic wie widać więc lekarz stwierdza że owulka była.
Nie mam pewności. Ale zaczynamy starania dopiero od teraz więc to pierwszy cykl i jestem dobrej myśli bo z pierwszą ciąża problemu nie byłoCzyli nie masz pewności że pęcherzyki pękają? Bo czasami pęcherzyki rosną i nie pękają tylko się wchłaniają i później na usg nic wie widać więc lekarz stwierdza że owulka była.
Nie mam pewności. Ale zaczynamy starania dopiero od teraz więc to pierwszy cykl i jestem dobrej myśli bo z pierwszą ciąża problemu nie było
Aaa no widzisz :-) To na pewno będzie wszystko dobrze :-) Myślałam że już jakiś czas się starasz :-)
fiddlee
Fanka BB :)
Ja mam nieregularne miesiączki i lekarz nie kazał mi wywoływać okresu tylko odrazu zacząć brać clo więc nie wiem w którym :/ ciężko stwierdzić ale kazał przyjść 7 dnia po ostatniej tabletce clo także zobaczymy. Czytałam inne forum i dziewczyna tez brała clo nie czekając na miesiączkę i udało jej się za pierwszym razem :-)
Miałaś ładne to jajeczko coś czuje że Ci się udało Kochana :-)
O widzisz, jesteś pierwszą osobą u której spotykam się z takim rozwiązaniem mój mąż twierdzi, że jak coś tam zaczyna kłuć to bardzo dobry znak :*
reklama
O widzisz, jesteś pierwszą osobą u której spotykam się z takim rozwiązaniem mój mąż twierdzi, że jak coś tam zaczyna kłuć to bardzo dobry znak :*
A no pewnie mąż ma rację znaczy że coś się tam dzieje :-) zawsze na każde lekarstwo dobrze reagowalam i mój organizm współpracował więc mam nadzieję że i tym razem będzie podobnie wiec za ile dni robisz test?