reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...

pozdrawiam z warszawy. od rana sypie !
chciałam wstawić filmik ale nie da sie xD
DSC_0022.JPG

Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...

Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Wiesz, ta babka do której zaczęłam chodzić jest spoko. Delikatna i dokładna. Wykryła mi zmianę, której wcześniej nikt nie widział. Zaraz mnie skierowała do szpitala w którym pracuje i miesiąc później byłam już po zabiegu. Jak mam jakiś problem to zawsze mogę zadzwonić i przyjmie mnie między pacjentkami. Póki co jestem zadowolona. U mnie jest taki problem, że pierwsza wizyta u gina była dla mnie dosyć traumatyczna i od tego czasu ciężko mi było zaufać i pójść do jakiegoś innego lekarza. O ginekologu mężczyźnie nie było mowy.... Aczkolwiek nie przecze, bo wiele osób też mi mówiło że mężczyzna ginekolog jest delikatniejszy i dokladniejszy

No to faktycznie za krótko na moich pisze 20 sekund. Może akurat się uda i dzisiaj trafisz na owu.
[emoji110][emoji110][emoji110]
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny

Załączniki

• IMG_20190108_112654.jpg
    IMG_20190108_112654.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 79
reklama
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Żeby był pozytyw muszą być dwie kreski tak samo mocne lub testowa mocniejsza od kontrolnej tutaj na tym teście albo jest daleko do owualcje albo test słaby i nie pokazuje dobrze

Do góry