reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Pewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Ja też tylko kobieta ;) A najlepsze jest to, że zrobiłam wywiad i w naszym szpitalu gdzie w lutym idę na HSG robią je sami faceci i już nie wiem czego bardziej się boję :D :D :D

reklama
No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Negatywny, to blade musi być co najmniej takie jak testowe albo mocniejsze

No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Muszą być dwie tego samego odcienia albo testowa mocniejsza. Pokażę ci mój test owulacyjny pozytywny.
IMG_20180814_124655.jpg

A ja czuję, że jak już dziś będę po tym usg to się odstresuje i będzie wyluzowana. Może nawet otworzę się na jakieś przytulanki z mężem dziś. Bo jakoś ostatnio brak ochoty

Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Pewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...
Ja też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Dokładnie. Facet ma lepsze podejcie do kobiety. Tak jakby miał zakodowane że musi być delikatny itp. A baba gin to jak weterynarz przy krowie i to z łachą. Bleee
Nie dałabym sobie pogrzebać hahaha

A teraz sprawozdanie z mojej wizyty.
Mam 3 jajeczka !!! W 14dc.
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze ;)
No na 5 jajeczek jakieś musi załapać hehe

reklama
Do góry