reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A teraz sprawozdanie z mojej wizyty.
Mam 3 jajeczka !!! W 14dc.
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze ;)
No na 5 jajeczek jakieś musi załapać hehe

Wow ile jajek, któreś na pewno będzie zapylone [emoji12] trzyma kciuki za pozytywny wynik bety!!! [emoji1364][emoji1364]

U mnie biały gesty śluz był jeden dzień, wczoraj dużo kremowego, bardziej wodnistego. Dziś rano na papierze było tego towaru tyle ze aż ciekło.... a później susza sucha do teraz. Czuje dziwne gilgotanie w macicy, nic więcej. Przypuszczam ze to po zastrzyku hcg takie fanaberie

reklama
Czyli tak jakby organizm w swoim termienie dzialal. Druga owu sie szykuje. W piatek ide znowu zeby zmierzyc czy.rosną.ile no i czy pękły.
A te 2szt co byly 7 dni temu to wywołane... byłam na beta. Wieczorem wynik. W piatek poworze ;)
O ja cie... to na bank :-D

To Ty jesteś kura nioska :D

Żeby był pozytyw muszą być dwie kreski tak samo mocne lub testowa mocniejsza od kontrolnej tutaj na tym teście albo jest daleko do owualcje albo test słaby i nie pokazuje dobrze
Negatywny, to blade musi być co najmniej takie jak testowe albo mocniejsze
Muszą być dwie tego samego odcienia albo testowa mocniejsza. Pokażę ci mój test owulacyjny pozytywny. Zobacz załącznik 931488
Dzięki dziewczyny, że negatywny to ja wiem ;) mam nadzieję, że pozytywny w końcu wyjdzie, jak nie dziś za 2 godziny to jutro może... już się niecierpliwie, bo 13dc dziś
I tak myślę czy jak wyjdzie negatyw to mam męża czwarty dzień z rzędu męczyć czy dac mu spokój do jutra?

reklama
Do góry