reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej kobitki
Która testuje na dniach ? U mnie 27dc test z wczoraj biel vizira objawy domniemane to kucia jajników dużo mlecznego śluzu czasem mdłości i zawroty głowy lekkie zmęczenie [emoji853] Ale czy to ciąża to nie wiem
Na @ też nie specjalnie mam objawy więc utknela w martwym punkcie czekam do niedzieli może poniedziałku

reklama
Hej kobitki
Która testuje na dniach ? U mnie 27dc test z wczoraj biel vizira objawy domniemane to kucia jajników dużo mlecznego śluzu czasem mdłości i zawroty głowy lekkie zmęczenie [emoji853] Ale czy to ciąża to nie wiem
Na @ też nie specjalnie mam objawy więc utknela w martwym punkcie czekam do niedzieli może poniedziałku
U mnie 25dc termin @ w czwartek.Ale może w środę zatestuje??

czesc dziewczyny. U mnie na dworzu ponuro..i ja mam jakis dolek. :/ I ciagle bym jadla. Jak ja nie cierpie zimna. No humor mam do d**y :huh: a do terminu @ jeszcze ok. 10 dni.
U mnie 25dc termin @ w czwartek.Ale może w środę zatestuje??
Poczekaj do czwartku, a co jesli kreska bedzie ledwo widoczna? I tak bedziesz musiala powtorzyc i tak, bo nie bedziesz pewna, czy sa dwie kreski czy jedna :p Oczywiscie bede trzymac kciukasy :)
Ja chyba w niedzielę m mówi o poniedziałku ale ja raczej nie wytrzymam[emoji39] na @ się nie zanosi brak bólu brzucha i piersi zaczynam chyba swirować [emoji2962]
Musisz wytrzymac. ;-) A ktory to dzien cyklu bedzie w poniedzialek (przy jakiej dlugosci cyklow)?

Dziewczyny, nie testujcie za szybko. Ja i inne kobietki chcemy zobaczyc u was piekne, grube dwie krechy 8-)

Ide przeczytac co u was, bo na szybko przeczytalam tylko ostatnio strone...

Dzień dobry. Dzisiejszy test.

Załączniki

• IMG_20191129_104204.jpg
    IMG_20191129_104204.jpg
    252 KB · Wyświetleń: 100
W poniedziałek 30dc
czesc dziewczyny. U mnie na dworzu ponuro..i ja mam jakis dolek. :/ I ciagle bym jadla. Jak ja nie cierpie zimna. No humor mam do d**y :huh: a do terminu @ jeszcze ok. 10 dni.

Poczekaj do czwartku, a co jesli kreska bedzie ledwo widoczna? I tak bedziesz musiala powtorzyc i tak, bo nie bedziesz pewna, czy sa dwie kreski czy jedna [emoji14] Oczywiscie bede trzymac kciukasy :)

Musisz wytrzymac. ;-) A ktory to dzien cyklu bedzie w poniedzialek (przy jakiej dlugosci cyklow)?

Dziewczyny, nie testujcie za szybko. Ja i inne kobietki chcemy zobaczyc u was piekne, grube dwie krechy 8-)

Ide przeczytac co u was, bo na szybko przeczytalam tylko ostatnio strone...

reklama
Do góry