reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Kochana może nie wszystko stracone. Nie zawsze taka temperatura oznacza że się nie udało. Może odpuść w przyszłym cyklu nie rób testów owu nie mierz temperatury przytulajcie się kiedy macie ochotę. Za bardzo się nakrecasz i może to powoduje że ci coś się tam zablokowalo.
Wiem. tylko mogę odrzucić jedynie termometr i testy. Bo na monitoring muszę chodzić żeby wiedzieć kiedy brać zastrzyki. Bo pęcherzyk mi sam z siebie nie pęknie bo nie mam hormonu LH.

reklama
Wiem. tylko mogę odrzucić jedynie termometr i testy. Bo na monitoring muszę chodzić żeby wiedzieć kiedy brać zastrzyki. Bo pęcherzyk mi sam z siebie nie pęknie bo nie mam hormonu LH.
No to w takim razie na monitoring regularnie chodź. Ale te mierzenie temperatury i testy odpuść. Bo jeśli nie masz hormonu lh to testy ci wychodzić nie będą. A nie da się jakoś zrobić żeby ten hormon lh u ciebie występował? Jaki masz wynik lh?

No to w takim razie na monitoring regularnie chodź. Ale te mierzenie temperatury i testy odpuść. Bo jeśli nie masz hormonu lh to testy ci wychodzić nie będą. A nie da się jakoś zrobić żeby ten hormon lh u ciebie występował? Jaki masz wynik lh?
Nie pamiętam teraz ale poniżej normy. W którym momencie cyklu bym nie robiła.... I profesor mi powiedział, że to jest to, że nie mam owulacji.

Nie pamiętam teraz ale poniżej normy. W którym momencie cyklu bym nie robiła.... I profesor mi powiedział, że to jest to, że nie mam owulacji.
No to kiepsko. To u ciebie monitoring jest wskazany. Trzymam za ciebie cały czas kciuki kochana. W końcu musi się udać z pomocą zastrzyku z pregnylu.

Ja za to mam odrobinę lh podwyższone. Ale endo i gin mówią że jest niby ok. Ale czy powiedzieli prawdę to tego nie wiem.

Drogie, u mnie zaraz nadejdzie @. Już czuję ten ból. A w weekend zajadałam się śledziami, wczoraj miałam okropne nudności, nie nastawiałam się, ale i tak nic z tego nie wyszło. Zgodnie ze złożoną sobie obietnicą, opuszczam Was na jakiś czas :) Chcę wyłączyć myślenie i przyzwyczaić się do moich objawów przed @, które dopiero od jakiegoś czasu mam, żeby nie doszukiwać się za każdym razem czegoś czego nie ma. Mam nadzieję, że mi się uda. Trzymam za Was kciuki!

Drogie, u mnie zaraz nadejdzie @. Już czuję ten ból. A w weekend zajadałam się śledziami, wczoraj miałam okropne nudności, nie nastawiałam się, ale i tak nic z tego nie wyszło. Zgodnie ze złożoną sobie obietnicą, opuszczam Was na jakiś czas :) Chcę wyłączyć myślenie i przyzwyczaić się do moich objawów przed @, które dopiero od jakiegoś czasu mam, żeby nie doszukiwać się za każdym razem czegoś czego nie ma. Mam nadzieję, że mi się uda. Trzymam za Was kciuki!
Powodzenia :*

reklama
Do góry