reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jestem po wizycie u dentysty. Do mojego pytania podszedł spoko. Znam go zresztą już z 15 lat. Powiedział, że to znieczulenie nie wpływa ani na organizm ani na płód. Wpłynąć może stres i ból . Jeżeli miałabym wcześniej jakieś poronienia itp to się dmucha wtedy na zimne i z zasady się uwaza. Ale w tym momencie nie mam co się bać. I zrobiłam dwa zęby naraz by mieć spokój już. :) Jeszcze jutro wizyta u gina. I w końcu trochę odpocznę od lekarzy.
A co u Was

reklama
W ogóle to tak napisalam jakbym już była w ciąży hehe... Lekarzowi powiedziałam że staram sie, z pomocą medycyny więc jest możliwość że mogę być. Jejku... Jakie to by było piękne.

reklama
Mi już dobre myśli poszly w sina dal. Po zmierzeniu dzisiaj temp. 5 dni po owu a ja mam 36,50
Kochana może nie wszystko stracone. Nie zawsze taka temperatura oznacza że się nie udało. Może odpuść w przyszłym cyklu nie rób testów owu nie mierz temperatury przytulajcie się kiedy macie ochotę. Za bardzo się nakrecasz i może to powoduje że ci coś się tam zablokowalo.

Do góry