reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A ja w tym cyklu z ogromną nadzieja nie czekam na @.
Piersi bolą tak, że nie mogę dotknąć, nabrzmiale. Wczoraj dziwny ból brzucha jak na @ ale za wcześnie jeszcze na @...takze no... Aby się tylko znów nie rozczarować.

Słuchajcie, dziś mam dentyste. Czy znieczulenie nie zaszkodzi jeśli faktycznie byłabym w ciąży? Podobno jest zasada, że do @ albo wszystko albo nic ale jednak trochę się boję....
Można znieczulenie:-) tylko uprzedz że możesz być w ciazy:-)

reklama
Ja też dzisiaj powinnam dostać @ a nie chce się nic pojawić..... też mam ból w plecach, piersi "spuchnięte" i bóle podbrzusza okresowe i takie czasem podobne jak w owulacje kłucie... test negatywny :/ więc czekam z niecierpliwością na okres, żeby zacząć na nowo. :)
Hejka jak tam u Ciebie?

Dla ciężarnych mają słabsze znieczulenie ale przed testem raczej poratują tym standardowym :) Ja miałam kanałówkę na żywca w ciąży i było ok a teraz to najchętniej nawet do przeglądu wzięłabym znieczulonko haha
Poproszę o lidokainę lub artykainę, żeby coś bez adrenaliny było. Czy lepiej nic nie mówić? Żebym nie wyszła na jakąś szurniętą, która jeszcze nie robiła testu a przypuszcza, że może być ciaza :rofl2:

Progestron 7 dni po owulacji :)
Test robiłaś jeszcze jakiś? ;)
O zapiszę sobie w kalendarzu i zrobię :) Nie, nie robiłam już nic odkąd dostałam @. Jakby była mniej obfita to miałabym wątpliwości, ale niestety przez te 2 dni była normalna, choć od zeszłego cyklu skróciły mi się mocno. Do tej pory miałam po 5 dni krwawienie i 2-3 dni plamienie potem albo dłużej. Drugi cykl mam 2 dni krwawienie i 2-3 dni plamienie. To chyba dobrze, że się tak unormowało? Tamto to mnie wykańczało, za długo trwało...

Dla ciężarnych mają słabsze znieczulenie ale przed testem raczej poratują tym standardowym :) Ja miałam kanałówkę na żywca w ciąży i było ok a teraz to najchętniej nawet do przeglądu wzięłabym znieczulonko haha
Nie słabsze tylko odpowiedni rodzaj substancji znieczulajacej i środka zwezajacego naczynia:-)

Poproszę o lidokainę lub artykainę, żeby coś bez adrenaliny było. Czy lepiej nic nie mówić? Żebym nie wyszła na jakąś szurniętą, która jeszcze nie robiła testu a przypuszcza, że może być ciaza :rofl2:
Napewno nie:-) to jest ważny temat więc powinnaś powiedzieć że masz takie przypuszenie,dostaniesz artykaine ze zmniejszona ilością adrenaliny:-)
Trzymam kciuki za wizyte:-)

reklama
O zapiszę sobie w kalendarzu i zrobię :) Nie, nie robiłam już nic odkąd dostałam @. Jakby była mniej obfita to miałabym wątpliwości, ale niestety przez te 2 dni była normalna, choć od zeszłego cyklu skróciły mi się mocno. Do tej pory miałam po 5 dni krwawienie i 2-3 dni plamienie potem albo dłużej. Drugi cykl mam 2 dni krwawienie i 2-3 dni plamienie. To chyba dobrze, że się tak unormowało? Tamto to mnie wykańczało, za długo trwało...
Czytałaś pewnie, że u mnie właściwie nadal bliźniaczo ;) 1dc lekkie plamienie (dzień wcześniej też) , 2dc potop, 3dc słaby a 4dc już tylko wkładka. Dzisiaj 5dc i zapomniałam o @ .. Wspominałam, że moje @ nigdy łaskawe nie były, te 4 dni to dotychczas miałam potop + 2 zwykłe i ostatni dzień plamienia, no i ból przy tym niemiłosierny a teraz takie dziwactwa.

Do góry