reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Niemampomyslu ile dni po planowanej @ jesteś? czy oprócz zachcianek odczuwalas jakieś inne dolegliwości ciążowe np.lekkie krwawenie czy ból brzucha? Tak się zastanawiam jak to jest przy zagniezdzaniu się zarodka, czy to czuć... :)
Przy zagnieżdżaniu nie powinno nic boleć. A może pojawić się ale nie musi plamienie które trwa kilka godzin do 3 dni. Jest to plamienie jasno różowe lub w kolorze brązowym. Nie może być skrzepow zywej krwi i nie boli przy tym brzuch.

reklama
Niemampomyslu ile dni po planowanej @ jesteś? czy oprócz zachcianek odczuwalas jakieś inne dolegliwości ciążowe np.lekkie krwawenie czy ból brzucha? Tak się zastanawiam jak to jest przy zagniezdzaniu się zarodka, czy to czuć... :)
W pierwszej ciąży pamiętam doskonale zagnieżdzenie bo wtedy jeszcze nie odczuwałam owulacji, znałam tylko ból @ a w dzień zagnieżdzenia było mi bardzo słabo i czułam kłucie w podbrzuszu i takie uderzenia gorąca. W drugiej nie potrafię sobie przypomnieć jak było ale raczej spodziewałam się @ a nie 2 kresek ;)

No że maly mam progesteron po owulacji. 0,29.
Ja mam podobny, ale ja nie mam plamien śród cyklicznych. Ta miesiączka po stracie była dziwna bo 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni "krew" brązowa. I od zakończenia tej dziwnej miesiączki bola mnie piersi chodzę często sikac twardawy brzuch na dole nie spokojny sen. Często się budzę w nocy. Ale od tego cyklu właśnie od dzisiaj zaczęłam zażywać duphaston na regulację cykli bo prawie od roku się z nimi mecze i nie znam powodów. Hormony ok tam na dole też wszystko ok jedynie tsh spadlo mi z 2.1 na 0.14 to 23.10 idę na badania na zmianę dawki na mniejszą i usg tarczycy.

Ja mam podobny, ale ja nie mam plamien śród cyklicznych. Ta miesiączka po stracie była dziwna bo 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni "krew" brązowa. I od zakończenia tej dziwnej miesiączki bola mnie piersi chodzę często sikac twardawy brzuch na dole nie spokojny sen. Często się budzę w nocy. Ale od tego cyklu właśnie od dzisiaj zaczęłam zażywać duphaston na regulację cykli bo prawie od roku się z nimi mecze i nie znam powodów. Hormony ok tam na dole też wszystko ok jedynie tsh spadlo mi z 2.1 na 0.14 to 23.10 idę na badania na zmianę dawki na mniejszą i usg tarczycy.
No to dupek ureguluje ci cykl. Odstawisz i przychodzi okres więc to jest w nim dobre.

No to dupek ureguluje ci cykl. Odstawisz i przychodzi okres więc to jest w nim dobre.
Wiesz co pierwszy raz w zyciu zażywam dupka. Luteine jak kiedyś brałam to @ przychodziła jeszcze pod czas brania jej.

Ale oby było tak jak mówisz. Bo już mam dość cykli które mają prawie po 50 dni a tak naprawdę każdy jest inny.

Dopiero za dwa dni mam termin @. Nie miałam objawów przy zagniezdzaniu. Byłam pewna że to stracony cykl.

reklama
Do góry