reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Niemampomyslu ile dni po planowanej @ jesteś? czy oprócz zachcianek odczuwalas jakieś inne dolegliwości ciążowe np.lekkie krwawenie czy ból brzucha? Tak się zastanawiam jak to jest przy zagniezdzaniu się zarodka, czy to czuć... :)
Przy zagnieżdżaniu nie powinno nic boleć. A może pojawić się ale nie musi plamienie które trwa kilka godzin do 3 dni. Jest to plamienie jasno różowe lub w kolorze brązowym. Nie może być skrzepow zywej krwi i nie boli przy tym brzuch.

reklama
Niemampomyslu ile dni po planowanej @ jesteś? czy oprócz zachcianek odczuwalas jakieś inne dolegliwości ciążowe np.lekkie krwawenie czy ból brzucha? Tak się zastanawiam jak to jest przy zagniezdzaniu się zarodka, czy to czuć... :)
W pierwszej ciąży pamiętam doskonale zagnieżdzenie bo wtedy jeszcze nie odczuwałam owulacji, znałam tylko ból @ a w dzień zagnieżdzenia było mi bardzo słabo i czułam kłucie w podbrzuszu i takie uderzenia gorąca. W drugiej nie potrafię sobie przypomnieć jak było ale raczej spodziewałam się @ a nie 2 kresek ;)

No że maly mam progesteron po owulacji. 0,29.
Ja mam podobny, ale ja nie mam plamien śród cyklicznych. Ta miesiączka po stracie była dziwna bo 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni "krew" brązowa. I od zakończenia tej dziwnej miesiączki bola mnie piersi chodzę często sikac twardawy brzuch na dole nie spokojny sen. Często się budzę w nocy. Ale od tego cyklu właśnie od dzisiaj zaczęłam zażywać duphaston na regulację cykli bo prawie od roku się z nimi mecze i nie znam powodów. Hormony ok tam na dole też wszystko ok jedynie tsh spadlo mi z 2.1 na 0.14 to 23.10 idę na badania na zmianę dawki na mniejszą i usg tarczycy.

Ja mam podobny, ale ja nie mam plamien śród cyklicznych. Ta miesiączka po stracie była dziwna bo 4 dni plamienia jasno różowe i 2 dni "krew" brązowa. I od zakończenia tej dziwnej miesiączki bola mnie piersi chodzę często sikac twardawy brzuch na dole nie spokojny sen. Często się budzę w nocy. Ale od tego cyklu właśnie od dzisiaj zaczęłam zażywać duphaston na regulację cykli bo prawie od roku się z nimi mecze i nie znam powodów. Hormony ok tam na dole też wszystko ok jedynie tsh spadlo mi z 2.1 na 0.14 to 23.10 idę na badania na zmianę dawki na mniejszą i usg tarczycy.
No to dupek ureguluje ci cykl. Odstawisz i przychodzi okres więc to jest w nim dobre.

No to dupek ureguluje ci cykl. Odstawisz i przychodzi okres więc to jest w nim dobre.
Wiesz co pierwszy raz w zyciu zażywam dupka. Luteine jak kiedyś brałam to @ przychodziła jeszcze pod czas brania jej.

Ale oby było tak jak mówisz. Bo już mam dość cykli które mają prawie po 50 dni a tak naprawdę każdy jest inny.

Dopiero za dwa dni mam termin @. Nie miałam objawów przy zagniezdzaniu. Byłam pewna że to stracony cykl.

reklama
Do góry