reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Cześć nastrój dziwnie dobry u mnie to chyba przez to słońce. Ja też mam termin@ na środę w teorii ale zobaczymy kiedy nadejdzie bo ostatnio to tak różnie bywa.
KiedyPytam wiesz tak jak piszą dziewczyny nie przejmuj się tymi owu testami u mnie było tak że lekarz wyznaczył termin owu testy nic nie pokazały a na wizycie okazało się że wszystko było jak trzeba, ciąży z tego cyklu nie było ale on był ok. Tak mi jest Ciebie szkoda z powodu tych ciągłych krwawień, kurcze życzę Ci z całego serca byś trafiła na lekarza który ci pomoże. Pamiętaj by zażywać żelazo bo jego braki są i dla Ciebie niekorzystne a i w ciąży niedobre.
Dzięki kochana. O dziwo przy tych krwawieniach i plamieniach żelazo mam bardzo wysokie bo badałam. To plamienie wczoraj minęło pod wieczór i do teraz cisza. Może to z otarcia nadżerki. Najgorsze jest to że mnie drażnią te plamienia bo ja się wtedy denerwuje że coś jest nie tak. I tym stresem mogę coś zepsuć, mimo tego że tak naprawdę nic zlego się nie dzieje. Plamilam na początku tygodnia a potem się okazało że wszystko jest ok. Jutro mam monitoring... Sprawdzimy czy pękły pecherzyki. Już bym chciała być po, bo się bardzo stresuje. Teraz zrobiłam ostatni test. Negatywny. Dzięki Bogu nie mam więcej.

Dzięki kochana. O dziwo przy tych krwawieniach i plamieniach żelazo mam bardzo wysokie bo badałam. To plamienie wczoraj minęło pod wieczór i do teraz cisza. Może to z otarcia nadżerki. Najgorsze jest to że mnie drażnią te plamienia bo ja się wtedy denerwuje że coś jest nie tak. I tym stresem mogę coś zepsuć, mimo tego że tak naprawdę nic zlego się nie dzieje. Plamilam na początku tygodnia a potem się okazało że wszystko jest ok. Jutro mam monitoring... Sprawdzimy czy pękły pecherzyki. Już bym chciała być po, bo się bardzo stresuje. Teraz zrobiłam ostatni test. Negatywny. Dzięki Bogu nie mam więcej.
Jutro będę za Ciebie trzymała kciuki, daj znać po wizycie. I cieszę się że masz dobre poziomy żelaza ja walczę by załapać się chociaż w dolne granice normy ale to u mnie walka z wiatrakami przy tak długich i obfitych miesiączkach.

Jutro będę za Ciebie trzymała kciuki, daj znać po wizycie. I cieszę się że masz dobre poziomy żelaza ja walczę by załapać się chociaż w dolne granice normy ale to u mnie walka z wiatrakami przy tak długich i obfitych miesiączkach.
Piona. Też od zawsze walczę z anemią :/ Teraz znowu wyniki spadły a do tego te plamienia..

reklama
Niemampomyslu ile dni po planowanej @ jesteś? czy oprócz zachcianek odczuwalas jakieś inne dolegliwości ciążowe np.lekkie krwawenie czy ból brzucha? Tak się zastanawiam jak to jest przy zagniezdzaniu się zarodka, czy to czuć... :)

Do góry