reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja dokładnie tak samo drugi cykl po poronieniu :) I też do końca nie jestem pewna tylko mniej więcej przeczuwam że w środę 2 tygodnie temu była owu dlatego myślę że ta środa to termin @
Oj to rozumiemy się doskonale ja po biochemie w sierpniu i teraz w ogóle nie odnajduje się w cyklu dziś np. śluz podobny do płodnego, głowa boli i sama przestaje, piersi bolą, aj nie nawidze tygodnia oczekiwania na@ bo hormony szaleją.

reklama
U mnie wg testów owulacyjnych w ogóle owu nie było wiec nie wiem czemu się łudzę [emoji28]
Kochana to ze test owu wyszedł negatywny nie oznacza braku owu w danym cyklu ( test owu ma za zadanie pokazania piku LH i to jak jest test pozytywny nie oznacza na 100% ze owu będzie w danym cyklu) do testów owu najlepiej mierzyć jeszcze temperaturę a jeszcze lepiej chodzić i sprawdzać na monitoringu jeśli się ma możliwość.

reklama
Do góry