reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No mi też powiedziała lekarka że jeśli powstają mi pęcherzyki i rosną to zaraz zrobi mi się hiperstymulacja. Tak się zastanawiałam czy te dzieciaczki z Krakowa nie są właśnie od tego hihi. Nawet niepokalanka i zioła ojca sroki raczej nie powinno się pić bo wbrew pozorom herbatki też mają mocne działanie.

Ja jestem na ovarinie poprostu i metylowany kwasie foliowym . Nic więcej nie biorę .

reklama
A tak się przedstawiają moje testy owu , wkleiłam na kartkę i macie porównanie
IMG_3315.JPG

Ja będąc w klinice prosiłam aby przepisał mi CLO. Powiedział mi tak : chce pani nabawić się torbieli ? Ma pani owulacje a clo w tym przypadku może narobić więcej szkód .
Tym bardziej nie rozumiem decyzji mojego lekarza... Dlatego chyba pora się z nim pożegnać :crazy: a chodziłam do niego z polecenia. Koleżanka miała poronienia wiele razy i on ją prowadził. Do tej pory nie ma dzieci a jest dużo starsza ode mnie ...Jeśli prowadził ją tak samo, jak mnie zaczął, to ja dziękuję.

KiedyPytam, ja chciałabym mieć bliźniaki albo trojaczki :D

Dodam jeszcze że objawy owulacji miałam wcześniej niż te testy.. Dziś np totalnie brak, śluzu mało i raczej mleczny, szyjka twarda i zamknięta...

Ogółem jest tak ze jak wychodzi pozytyw a w tym przypadku 4.9 to dalej się nie robi . Dobrze by było gdybys miała możliwość usg jak test pozytywny wychodzi . Zeby ocenić jaka wielkość jest . I potem pare dni później sprawdzić czy pękł . Ale skoro miałaś płodny śluz wcześniej to ok . Bo ja mam płodny dzień przed pozytywnym testem a jak mam już owu to Niemam aż tyle tego

reklama
Ogółem jest tak ze jak wychodzi pozytyw a w tym przypadku 4.9 to dalej się nie robi . Dobrze by było gdybys miała możliwość usg jak test pozytywny wychodzi . Zeby ocenić jaka wielkość jest . I potem pare dni później sprawdzić czy pękł . Ale skoro miałaś płodny śluz wcześniej to ok . Bo ja mam płodny dzień przed pozytywnym testem a jak mam już owu to Niemam aż tyle tego

No właśnie. I nigdy mi nie wychodziły takie ciemnie później dlatego się dziwię

Do góry