reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Oczywiście, że pamiętam ;) super, że dobrze się czujesz, dbaj o siebie. Nie mogę się doczekać Twojej relacji z wizyt!

Lecz kobietę starającą się o dziecko tabletkami antykoncepcyjnymi. Nie mam pytań...

Według mnie jeszcze nie, ja w tym miesiącu miałam bardzo wyraźną różnicę na korzyść testowej, bardzo rzucało się to w oczy. Możliwe, że już lada dzień ;)

Ja używam Pregna Start ;)

Cześć, miło Cię poznać!

Dziewczyny, które mają dwie kreski - czy wy sprawdzałyście szyjkę przed terminem @? Były jakieś zmiany?
Wg mnie była rozpulchniona i na pewno wysoko.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Ja mam takiego doła że poczytuje was tu czasem ale siły po prostu nie mam pisać. Ale dzisiaj już oszaleje więc musze.... Mam 8 dzień cyklu. W niedzielę krwawienie w 6dc bardzo zmalalo, cieszyłam się że @ się kończy. Jednak wczoraj od południa znowu krwawienie się zwiększyło dość sporo, więc po powrocie do domu wzięłam dwa hemorigeny. No i zmalało i od wczorajszego wieczoru do dzisiejszego południa czysto. A teraz znowu.... Ciemna krew. Wrócę do domu znowu wezmę hemorigeny dwa a wieczorem jeden i może się skończy calkiem ... 8 dc, pojutrze mam gina. Ile ja będę miała jeszcze ten okres :/ przecież to nie ma szans na owu przy czymś takim. Wcześniej płakałam czasami. Teraz chce mi sie wyć non stop. Nie mam już siły :(
Chyba cie doskonale rozumiem. stsramy sie od stucznia i mi tez powoli brakuje sil. Chce mi sie plakac, ryczec i wszystko inne. dlatego zagladam tu juz tylko czasami

Cześć :)
Jestem tutaj nowa, może wśród Was znajde odrobine wsparcia... Może zaczerpne jakiejs porady.

Gratuluję tym które zobaczyly 2 kreseczki, a za te które nadal się staraja trzymam kciuki :)

Witajcie
To i ja do Was dołączę
Ja 31 lat narzeczony też 31
Staramy się o dzidzię o czerwca i póki co narazie nic z tego
Ale nie poddajemy się
Badania zrobione i wszystko ok

No niestety, beta <0,200 zatem rozpoczynam kolejny cykl starań..
Och... niestety, ale przed Wami kolejna szansa:) ja pocieszam się, że z każdym nowym cyklem jesteśmy w lepszej formie (zdrowe jedzenie, witaminki itp.). Musimy poczekać na swój czas, a czekając warto żyć z radością, bo nikt nam nie zwróci ani jednego straconego dnia. Straconego na doła, żal... pewnie, trzeba się wyplakac, odreagować, ale po dniu, dwóch dalej próbować z w miarę możliwości lekką głową. :*

reklama
@Mamcia_86 @Wiatraki
Tak się cieszę że się udało:) :) :) Nudnych 9 miesięcy! :*
Dziękuję :)
Na wyniku jest info:
5-25 mlU/ml - wynik może wskazywać na wczesny okres ciąży, wskazane powtórzenie badania po min. 48h
Ja robiłam w sobotę, czyli w dzień kiedy miałam mieć @ i beta wyszła mi 119. Na kolejną betę mam iść w sobotę i wysłać wynik do lekarza.
A co do testów, to zrobiłam 2 dni przed @ i była słaba druga kreska, a 1 dzień przed @ już mocna

Do góry