Hehehehe [emoji23][emoji23] nie wiem, najchętniej bym zrobiła jutro ale po tych dwóch negatywach nastawiam się bardziej na okres niż na ciążę. Chociaż w głębi gdzieś tam mam nadzieję na fasolke [emoji6]
A na kiedy masz @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehehe [emoji23][emoji23] nie wiem, najchętniej bym zrobiła jutro ale po tych dwóch negatywach nastawiam się bardziej na okres niż na ciążę. Chociaż w głębi gdzieś tam mam nadzieję na fasolke [emoji6]
To kiedy tescik?To widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Ja powinnam mieć @ 08.01, ale juz koło 24dc będę testować. W poprzedniej ciąży wyszedł mi test pozytywny właśnie 24dc i do tego popołudniu.
Już po terminie 5 dni... [emoji6]A na kiedy masz @?
To widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Ja powinnam mieć @ 08.01, ale juz koło 24dc będę testować. W poprzedniej ciąży wyszedł mi test pozytywny właśnie 24dc i do tego popołudniu.
Poczekaj kochana, w sobotę dołącze do Ciebie, to podreczymy się obydwie.Witam w drugi dzień Swiat.
1 dc.
6 cs.
Szkoda gadac.
Rób jutro test, o ile masz[emoji6]Już po terminie 5 dni... [emoji6]
No ja w sylwestra tez zrobię, choć wątpię żeby cos pokazał, ale zrobię dla świętego spokoju, zeby chociaz z czystym sumieniem lampkę szampana wypićNo ja poczekam do sylwestra chyba [emoji23]
Gdyby człowiek mógł robił by już teraz [emoji5]