No to czekam na dobre wieściO.... A ja piję siemię lniane na żołądek wiec mi pomaga podwójnie tak? Czekam w poczekalni. Oczywiście obsuwa jak zwykle. A urwałam się z rodzinnej imprezy hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to czekam na dobre wieściO.... A ja piję siemię lniane na żołądek wiec mi pomaga podwójnie tak? Czekam w poczekalni. Oczywiście obsuwa jak zwykle. A urwałam się z rodzinnej imprezy hehehe
No to dobrych wieści nie ma owulacji nie było szlak jasny mnie trafiNo to czekam na dobre wieści
A masz wiedzę, dlaczego tak?No to dobrych wieści nie ma owulacji nie było szlak jasny mnie trafi
A czy tobie ktoś powiedział dlaczego Ty nie masz owu ?No to dobrych wieści nie ma owulacji nie było szlak jasny mnie trafi
Ojej... wiem, ze to banal ale glowa do gory jeden cykl o niczym nie swiadczy !!! Beda nastepne i oby owocne.No to dobrych wieści nie ma owulacji nie było szlak jasny mnie trafi
Najlepiej to gdy zaczynaja sie juz plodne dzialac Skoro wyszedl Ci pozytyw to dzis i jutro, a plodne zaliczaja sie od 4 dni przed do nawet do 2 dni poDziewczyny na teście owu pokazało mi 2 wyraźne kreski czyli wg ulotki, owu powinna się pojawić w ciągu 24-36h. To kiedy najlepiej się przytulać? Dzisiaj i jutro? Boję się żeby nie przegapić tego momentu. A dziwne bo wg aplikacji i długości cyklu do owu powinnam mieć jeszcze 4 dni.
KiedyPytam czasami tak bywa, nie zawsze musi być. To był pierwszy cykl, który sprawdzalas czy występuje owu?
Przytulaj się dziś i jutro A dla pewności po jutrze powodzeniaDziewczyny na teście owu pokazało mi 2 wyraźne kreski czyli wg ulotki, owu powinna się pojawić w ciągu 24-36h. To kiedy najlepiej się przytulać? Dzisiaj i jutro? Boję się żeby nie przegapić tego momentu. A dziwne bo wg aplikacji i długości cyklu do owu powinnam mieć jeszcze 4 dni.
KiedyPytam czasami tak bywa, nie zawsze musi być. To był pierwszy cykl, który sprawdzalas czy występuje owu?
Wstaw zdjęcie tego testuNajlepiej to gdy zaczynaja sie juz plodne dzialac Skoro wyszedl Ci pozytyw to dzis i jutro, a plodne zaliczaja sie od 4 dni przed do nawet do 2 dni po
Ale to nie moj ja jestem w 6dc to Paraply pisze,ze wyszedl pozytyw. Ale niech wstawiWstaw zdjęcie tego testu