reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej, czytalam troszke na ten temat i na owulacje, regulacje hormonow dobre jest siemie lniane ale nie przekraczać 50g dziennie, olej z wiesiolka tylko w 1 fazie cyklu!!! i chyba napar z pokrzywy. Natomiast na dobre endometrium migdaly, orzechy brazylijskie. Ja stosuje i sie zobaczy jak ten cykl. Pierwsze starania po stracie :( ... Czytalam ze w 2 fazie warto jesc banany i ananasa ( ten srodeczek) bo sprzyja zagniezdzeniu :)
O.... A ja piję siemię lniane na żołądek wiec mi pomaga podwójnie tak? :) Czekam w poczekalni. Oczywiście obsuwa jak zwykle. A urwałam się z rodzinnej imprezy hehehe

O.... A ja piję siemię lniane na żołądek wiec mi pomaga podwójnie tak? :) Czekam w poczekalni. Oczywiście obsuwa jak zwykle. A urwałam się z rodzinnej imprezy hehehe
Dobrze, ze pijesz siemie. Poczytaj sobie o tym :) a zauwazylas ze jak to siemie napecznieje zalane woda to tworzy sie taki jakby sluz?? ;) no i o to chodzi ;) nazywane jest ziarnem plodnosci ;)

O np taki opis.

Załączniki

• Screenshot_20190810-161052_Chrome.jpg
    Screenshot_20190810-161052_Chrome.jpg
    152,3 KB · Wyświetleń: 50
Dobrze, ze pijesz siemie. Poczytaj sobie o tym :) a zauwazylas ze jak to siemie napecznieje zalane woda to tworzy sie taki jakby sluz?? ;) no i o to chodzi ;) nazywane jest ziarnem plodnosci ;)
Ja zalewam gotującą woda i gotuje z 3 minutki i robi się taki glut. Zostawiam na noc i pije na czczo. Mąż też :) ciężko przechodziło na początku ale się przyzwyczaiłam

Czytalam, ze najlepsze zmielone i na zimno lub do jogurtow ziarenka. Ale ja zalewam wodą chlodna i czekam az specznieje. Nie wiem ja robie poprostu tak :) sa rozne szkoly ;) nie chce wprowadzać w blad. Daj znac po badaniu :)

Czytalam, ze najlepsze zmielone i na zimno lub do jogurtow ziarenka. Ale ja zalewam wodą chlodna i czekam az specznieje. Nie wiem ja robie poprostu tak :) sa rozne szkoly ;) nie chce wprowadzać w blad. Daj znac po badaniu :)
Dużo wiem an temat siemia bo że względu na żołądek dowiadywałam się u lekarzym ziarna lepiej nie pić w całości bo działa na coś trująco. Na zimno też można zalewać ale jak tak zalewalam to glut się aż taki nie robił jak po gotowaniu. I odstawiam i on przez noc robi się glutowaty tej wywar i rano wypijam ale pestki na dnie zostaja

Dużo wiem an temat siemia bo że względu na żołądek dowiadywałam się u lekarzym ziarna lepiej nie pić w całości bo działa na coś trująco. Na zimno też można zalewać ale jak tak zalewalam to glut się aż taki nie robił jak po gotowaniu. I odstawiam i on przez noc robi się glutowaty tej wywar i rano wypijam ale pestki na dnie zostaja
Ja pije z ziarenkami, nie jest najgorsze ;) Da sie przezyc :) A dzis 6dc wiec niedlugo tez dzialamy, i oby tym razem zakonczylo sie wszystko szczesliwie... boje sie...Do 13 tc gdyby sie udalo to nerwow bedzie... choc wiem, ze nie mozna sie stresowac, ale jak sie ma za soba przejscia to nie tak latwo dac na luz...

reklama
Ja pije z ziarenkami, nie jest najgorsze ;) Da sie przezyc :) A dzis 6dc wiec niedlugo tez dzialamy, i oby tym razem zakonczylo sie wszystko szczesliwie... boje sie...Do 13 tc gdyby sie udalo to nerwow bedzie... choc wiem, ze nie mozna sie stresowac, ale jak sie ma za soba przejscia to nie tak latwo dac na luz...
Życzę z całego serca by się udało. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić waszych przejść kiedy widzę co ja przeżywam przy pierwszych tak naprawdę staraniach.

Do góry