Wiatraki
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!! Mooocnooo!Ponoć zioła ojca sroki 3 są dobre chyba kupię jak się okaże że nie ma tej owulacji fuck fuck fuck... Ehhh lekarz za 2 godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!!!! Mooocnooo!Ponoć zioła ojca sroki 3 są dobre chyba kupię jak się okaże że nie ma tej owulacji fuck fuck fuck... Ehhh lekarz za 2 godziny
Ponoć zioła ojca sroki 3 są dobre chyba kupię jak się okaże że nie ma tej owulacji fuck fuck fuck... Ehhh lekarz za 2 godziny
Widziała fotytez 3mam kciuuuuki
nic z tego nie czaje heheWidzialyscie wcześniej takie coś hehehe
Widziała foty
Widzialyscie wcześniej takie coś hehehe
Pokazane jest jak się zmienia w czasie cyklunic z tego nie czaje hehe
Czym można wspomagać owulację? Ja tylko jakieś witaminy biorę i tyle.
Hej, czytalam troszke na ten temat i na owulacje, regulacje hormonow dobre jest siemie lniane ale nie przekraczać 50g dziennie, olej z wiesiolka tylko w 1 fazie cyklu!!! i chyba napar z pokrzywy. Natomiast na dobre endometrium migdaly, orzechy brazylijskie. Ja stosuje i sie zobaczy jak ten cykl. Pierwsze starania po stracie ... Czytalam ze w 2 fazie warto jesc banany i ananasa ( ten srodeczek) bo sprzyja zagniezdzeniuCzym można wspomagać owulację? Ja tylko jakieś witaminy biorę i tyle.
a u mnie dziewczyny w tym cyklu chyba nici. Moj mial jakoes rewolucje zoladkowe i rozne inne przypadlosci i tak naprawde przytulalismy sie we wtorek rano i w srode nad rane czyt. 1 w nocy hehe. Owu miedzy czwartkiem a dzis. Dzis wracamy do domu to moze wieczorkiem sie uda. Ogolnie moj jest taki, nie jak niektorzy faceci, ze jak by mogl to codziennie. On musi miec ochote, nie musze go zmuszac, ale tez nie jest to tak czesto jak bym chciala :-(
Ale wiem ze jest zmeczony i ma stresy w robocie, wiec wybaczam.
Mam kilka fotek pokazujących szyjki macicy w kolejnych dniach cyklu jesli chceci to naposzcie to wstawie
Ponoć zioła ojca sroki 3 są dobre chyba kupię jak się okaże że nie ma tej owulacji fuck fuck fuck... Ehhh lekarz za 2 godziny
wiem wiem, ale nie wiem czy przeloze to na badanie hiiPokazane jest jak się zmienia w czasie cyklu
Trzeba tu brać zawsze pod uwagę potrzeby i siły obu stron. Trzymam kciuki żeby dziś się udało
Kochana pewnoe, ze tak, a w dodatku staramy sie o 3 wiec nie ma cisnienia