milena1706
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzęDziewczyny czy widac dwie kreski czy mi się wydaję? I czy to możliwe zeby test pokazal ciaze w 22 dc?
Kurczę no coś widać ale albo za wcześnie zdj zrobione albo zalany. Powtórz jutro z porannego moczu powinno się wszystko wyjaśnićDziewczyny czy widac dwie kreski czy mi się wydaję? I czy to możliwe zeby test pokazal ciaze w 22 dc?
Mam nadzieję, że Twoje przeczucia się spełniąJuż bym wczoraj testowała gdybym była w takiej sytuacji [emoji16] mam dobre przeczucia..... [emoji16]
Jestem w sumie dzień po terminie, narzeczony mnie nakręca żeby zrobić dzisiaj nie wiem czy opre się jego namowomPrzytulam i pocieszam Żadna z nas praktycznie nie wie czy i kiedy, potrzebujesz diagnozy i wdrożenia ewentualnie leczenia. Nie można się poddawać i nakręcać!
Oj coś czuje, że będzie radość :-) ale tak, jak pisałam wyżej, ja teraz też mam zamiar czekać kilka dni po terminie @.
Tez widze Gratki !!!Dziewczyny czy widac dwie kreski czy mi się wydaję? I czy to możliwe zeby test pokazal ciaze w 22 dc?
Na pewno bolą mnie piersi ale nie jakoś strasznie, a nie bolały przed @ z reguły, jajniki też przed @ mnie nie bolały a w tym cyklu właśnie pod koniec było je czuć. Muli mnie tak podbrzusze. Ale to tyle@Vici32, a masz jakies nowe objawy???