reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No ja bym za kilka dni powtórzyła betę bo to ani w prawo ani w lewo.
Jak było późne zagnieżdżenie to może dopiero zaczyna
hej dziewczyny, nie odzywałam się długo bo musiałam sobie pewne rzeczy przemyśleć i poukładać... dziś zrobiłam betę 2 dni przed terminem @ i taki mam wynik, więc tym razem nic z tego nie będzie :( a już miałam nadzieję, zresztą pewnie doskonale mnie rozumiecie... :( teraz na @ i będziemy działać dalej.

beta -HCG
5.78​
˄
< 5.0​
mIU/ml​
Wynik ujemny
< 10.0​
mIU/ml​
Tydzień 4 - 5
1500 - 2300​
mlU/ml​
Tydzień 5 - 6
2400 - 135000​
mlU/ml​
Tydzień 6 - 7
10500 - 161000​
mlU/ml​
Tydzień 7 - 8
18000 - 209000​
mlU/ml​
Tydzień 8 - 9
37500 - 218000​
mlU/ml​
Tydzień 9 - 10
42800 - 219000​
mlU/ml​
Tydzień 10 - 11
33700 - 218700​
mlU/ml​
:sad:

reklama
hej dziewczyny, nie odzywałam się długo bo musiałam sobie pewne rzeczy przemyśleć i poukładać... dziś zrobiłam betę 2 dni przed terminem @ i taki mam wynik, więc tym razem nic z tego nie będzie :( a już miałam nadzieję, zresztą pewnie doskonale mnie rozumiecie... :( teraz na @ i będziemy działać dalej.

beta -HCG
5.78​
˄
< 5.0​
mIU/ml​
Wynik ujemny
< 10.0​
mIU/ml​
Tydzień 4 - 5
1500 - 2300​
mlU/ml​
Tydzień 5 - 6
2400 - 135000​
mlU/ml​
Tydzień 6 - 7
10500 - 161000​
mlU/ml​
Tydzień 7 - 8
18000 - 209000​
mlU/ml​
Tydzień 8 - 9
37500 - 218000​
mlU/ml​
Tydzień 9 - 10
42800 - 219000​
mlU/ml​
Tydzień 10 - 11
33700 - 218700​
mlU/ml​
:sad:
Hej
Jak dla mnie to wynik pozytywny ale dla pewności powtórz za 2 dni trzymam kciuki

no wiesz to zależy od norm ,u mnie akurat norma jest od 5 ciąża ,ale tu widzę że od 10 hmmm no jak dla mnie to na 2 babka wróżyła ;)
No właśnie .... Ja robiłam nie dawno i tam norma jest do 5 powyżej 5 to bardzo wczesna ciąża albo że była kilku dniowa i nastąpiło obumarcie . Najlepiej powtórzyć za kilka dni albo udać się do gina

Tylko ze wg norm.tego laboratorium wynik poniżej 10 jest ujemny. Ale chyba naprawdę nic.z tego bo zobaczyłam wyniki z pierwszej.ciąży dwa lata temu i dwa dni przed @ (te same normy) miałam.598. Także tak...

Tylko ze wg norm.tego laboratorium wynik poniżej 10 jest ujemny. Ale chyba naprawdę nic.z tego bo zobaczyłam wyniki z pierwszej.ciąży dwa lata temu i dwa dni przed @ (te same normy) miałam.598. Także tak...
Mi lekarz opowiadał że nie zawsze 10d powu odbywa się zagnieżdżenie.
Może u ciebie późno ono nastąpiło.
Mimo wszystko warto powtórzyć ten wynik bo być może faktycznie miałaś późne zagnieżdżenie i dopiero zaczyna delikatnie wzrastać

a my dziewczymy jutro na wakacje, najpierw do Gdanska a potem na mazury. Akurat ok 10.08 powinnam miec owulke wiec moze w tym cyklu. Zwazywszy ze poprzedni byl 2 dni krocej to juz od 7 zaczniemy hihi

reklama
Hej dziewczyny. Ja się szykuje na wizytę do docenta ginekologii w poniedziałek. Już wam mówiłam. Pokładam w nim nadzieję bo ponoć jakiś niezly mózg. Powiem wam, ze jak układałam papiery których mam całą stertę to stwierdziłam że chyba mało kto ma tyle badań USG transwaginalnych I krwi co ja hehe. W sumie co miesiac. A nawet i po dwa razy w miesjacu. Dziś 11 dc działamy od przedwczoraj bo dopiero 8go dnia skończyła mi się @. Trochę się boje co on mi powie :( i boje się też czy mi powie że zbliża się owu, czy że jednak nie. Odpuściłam w tym miesiącu mierzenie temp bo wole się wysypiac :) i nie robię testow.... Trzymam kciuki za Was, a Wy trzymajcie za mnie.

Do góry