reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No ja bym za kilka dni powtórzyła betę bo to ani w prawo ani w lewo.
Jak było późne zagnieżdżenie to może dopiero zaczyna
hej dziewczyny, nie odzywałam się długo bo musiałam sobie pewne rzeczy przemyśleć i poukładać... dziś zrobiłam betę 2 dni przed terminem @ i taki mam wynik, więc tym razem nic z tego nie będzie :( a już miałam nadzieję, zresztą pewnie doskonale mnie rozumiecie... :( teraz na @ i będziemy działać dalej.

beta -HCG
5.78​
˄
< 5.0​
mIU/ml​
Wynik ujemny
< 10.0​
mIU/ml​
Tydzień 4 - 5
1500 - 2300​
mlU/ml​
Tydzień 5 - 6
2400 - 135000​
mlU/ml​
Tydzień 6 - 7
10500 - 161000​
mlU/ml​
Tydzień 7 - 8
18000 - 209000​
mlU/ml​
Tydzień 8 - 9
37500 - 218000​
mlU/ml​
Tydzień 9 - 10
42800 - 219000​
mlU/ml​
Tydzień 10 - 11
33700 - 218700​
mlU/ml​
:sad:

reklama
hej dziewczyny, nie odzywałam się długo bo musiałam sobie pewne rzeczy przemyśleć i poukładać... dziś zrobiłam betę 2 dni przed terminem @ i taki mam wynik, więc tym razem nic z tego nie będzie :( a już miałam nadzieję, zresztą pewnie doskonale mnie rozumiecie... :( teraz na @ i będziemy działać dalej.

beta -HCG
5.78​
˄
< 5.0​
mIU/ml​
Wynik ujemny
< 10.0​
mIU/ml​
Tydzień 4 - 5
1500 - 2300​
mlU/ml​
Tydzień 5 - 6
2400 - 135000​
mlU/ml​
Tydzień 6 - 7
10500 - 161000​
mlU/ml​
Tydzień 7 - 8
18000 - 209000​
mlU/ml​
Tydzień 8 - 9
37500 - 218000​
mlU/ml​
Tydzień 9 - 10
42800 - 219000​
mlU/ml​
Tydzień 10 - 11
33700 - 218700​
mlU/ml​
:sad:
Hej
Jak dla mnie to wynik pozytywny ale dla pewności powtórz za 2 dni trzymam kciuki

no wiesz to zależy od norm ,u mnie akurat norma jest od 5 ciąża ,ale tu widzę że od 10 hmmm no jak dla mnie to na 2 babka wróżyła ;)
No właśnie .... Ja robiłam nie dawno i tam norma jest do 5 powyżej 5 to bardzo wczesna ciąża albo że była kilku dniowa i nastąpiło obumarcie . Najlepiej powtórzyć za kilka dni albo udać się do gina

Tylko ze wg norm.tego laboratorium wynik poniżej 10 jest ujemny. Ale chyba naprawdę nic.z tego bo zobaczyłam wyniki z pierwszej.ciąży dwa lata temu i dwa dni przed @ (te same normy) miałam.598. Także tak...

Tylko ze wg norm.tego laboratorium wynik poniżej 10 jest ujemny. Ale chyba naprawdę nic.z tego bo zobaczyłam wyniki z pierwszej.ciąży dwa lata temu i dwa dni przed @ (te same normy) miałam.598. Także tak...
Mi lekarz opowiadał że nie zawsze 10d powu odbywa się zagnieżdżenie.
Może u ciebie późno ono nastąpiło.
Mimo wszystko warto powtórzyć ten wynik bo być może faktycznie miałaś późne zagnieżdżenie i dopiero zaczyna delikatnie wzrastać

a my dziewczymy jutro na wakacje, najpierw do Gdanska a potem na mazury. Akurat ok 10.08 powinnam miec owulke wiec moze w tym cyklu. Zwazywszy ze poprzedni byl 2 dni krocej to juz od 7 zaczniemy hihi

reklama
Hej dziewczyny. Ja się szykuje na wizytę do docenta ginekologii w poniedziałek. Już wam mówiłam. Pokładam w nim nadzieję bo ponoć jakiś niezly mózg. Powiem wam, ze jak układałam papiery których mam całą stertę to stwierdziłam że chyba mało kto ma tyle badań USG transwaginalnych I krwi co ja hehe. W sumie co miesiac. A nawet i po dwa razy w miesjacu. Dziś 11 dc działamy od przedwczoraj bo dopiero 8go dnia skończyła mi się @. Trochę się boje co on mi powie :( i boje się też czy mi powie że zbliża się owu, czy że jednak nie. Odpuściłam w tym miesiącu mierzenie temp bo wole się wysypiac :) i nie robię testow.... Trzymam kciuki za Was, a Wy trzymajcie za mnie.

Do góry